direkt från gamla studentstaden

Sitter nu i min nya lägenhet och skriver. Utsikten från mitt fönster är ett tegelhus med en skylt som det står "St. Johannesgatan" på. I natt klockan tre vaknade jag av en massa fulla människor som säkert varit på Bryggan eller BJ och var på väg till typ Flogsta eller nåt. Någon ramlade med cykeln och skrek skithögt. Jag hade nästan lust att titta ut genom fönstret och se hur det gick, men jag orkade inte.


Jag känner mig mycket teknisk som lyckats få datorn att fungera. Även fast det bara var att stoppa in några sladdar. Jag har inte så höga tankar om min förmåga att handskas med datorer och liknande högteknologiska prylar.


Nu ska jag gå ut och leta efter min söta katt som helt plötsligt fått ett nytt hem och nya buskar att gömma sig i. Hoppas att han inte gått vilse...





Helga


Moneybrother - Just another summer
har inga datahögtalare än, men hade jag haft det hade jag lyssnat på denna låt som man blir hjärntvättad med om man lyssnar på p3 om dagarna...


Kommentarer
Postat av: Syster Dyster

Du måste ha inflyttnings fest! Jag vill sitta och trängas med andra trevliga personer för att sedan stappla vidare till lite fiiinare men inte bättre orvars, vi har resturang med dansgolv fast dansgolvet saknas snerikes, det ekar här inne för vi har inga gäster orange eller ert så hatade platina (ja ja). Eller kanske till BJ, fast dit går man bara för att det är gratis att komma in.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback