hårbottenbränd

Bloggkollega Ia har varit på mogen möhippa och bland annat dansat förförisk magdans (haha, jag hade gärna velat se). Jag har bosatt mig på min gräsmatta hela helgen tillsammans med KBT-böcker, Johan, Zorro och x antal massa marsvin. I lördags brände jag axlarna. Igår brände jag mig i hårbotten. Det gör ont. Jag har aldrig bränt mig i hårbotten förut. En viss person var väldigt stolt över att han minsann aaaaldrig brände sig, men somliga straffar visst gud genast (skadeglädje är den enda sanna glädjen).

Det negativa med att plugga ute på gräsmattan med sällskap är att man pluggar betydligt mindre än annars. Alltså gick jag upp kvart över sju i morse. Och nu sitter jag här och diskuterar med min bror på msn huruvida han ska skaffa bratfrisyr eller ej (EJ!).

Det här vädret är så sjukt underbart. Jag blir bara arg på alla människor som får ligga ute hela dagarna och läsa trevliga icke-kurslitterära böcker och njuuuuta medan jag måste plugga så att jag klarar tentan för annars får jag inte åka till Barcelona och biljetten är redan bokad. Ska jobba i eftermiddag också, vet inte om det är så himla smart egentligen.

Alltså, självdisciplin! Nu!

Helga

Säkert - Det här är vad dom säger
"och det här är vad magen säger om dig; du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig"

 

Kommentarer
Postat av: kollega

du kan iaf vara ute i solen om dagarna.. jag sitter här vid mitt skrivbord och tittar drömmande ut genom fönstret jag. dessutom vägrar journalprogrammet att fungera. morr! enda fördelen me arrangemanget är att jag inte bränt mig någonstans. tänker INTE råka ut för ngn öland i repris. ynk.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback