helg i hudik..

jag är inte död alls. jag har tillbringat helgen hos mor och far hemma i hudik och därifrån går det inte att blogga tillfredsställande inlägg pga konstig mac-dator. nu är jag dock åter installerad i flogsta och kan bidra med en ynka helgresumé.

jag har också ätit. det hör liksom till närman är hemma hos föräldrarna. grillat och sill bland annat, dock ej grillad sill..

sen har jag även fått i mig några enheter snaps. jag, brorsan och pappa kom igång riktigt ordentligt igårkväll och fick i oss en hel flaska OP. komplett med falsksång och allt. mkt trevligt. dock ej lika trevligt att se mammas små filmsnuttar hon filmade med digitalkameran. jag ska INTE söka in till idol. lovar. skulle prestera sämre än "ring ring"-människan utan självinsikt.

utöver det har jag legat på en filt en hel halvtimme och gjort ännu ett tappert försök att bli brun. mission impossible..

idag har jag varit händig och tillverkat ett par jeansshorts av brosans gamla urväxta jeans. det var mkt avancerat det hela. jag klippte helt sonika av dem. nu är dom ynkshorts. jag hade dom när jag åkte hem ikväll. det var inte helt lyckat. höll på att frysa ihjäl när jag stod och väntade på 2:an som vägrade komma.. dessutom kollade förbipasserande människor misstänksamt på ynkshortsen. trodde de att jag stod och lekte malmskillnadsgatan..?

hm. ja. det var väl ungefär allt. mat, snaps och ynkshorts. min helg i ett nötigt skal!

nu ska jag äta upp min exklusiva ICA-pizza.

godnatt.

ia

låt: the fratellis - flathead
den spelades minsann på z-tv. coolt. nu är dom nästan kända..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback