lazy ass?

idag blev jag förolämpad när jag i godan ro traskade till ICA väst för att handla lite kost. ngn hurtig person har öpnnat ett boxnings.. eh.. gym? i samma hus som ICA. förmodligen samma hurtiga person har satt upp en skylt där det står "hörru lazy ass börja träna boxning" eller ngt liknande. jag kände mig mkt träffad.
..fast hur kunde personen i fråga veta att jag är otränad och lat? dom där boxningsfolken kanske spionerar på mig på fritiden..? jag anar en konspiration!

utöver att blivit kallad lazy ass har jag faktiskt uträttat saker också! det är en trevlig känsla för feeling att faktiskt. jag har adressändrat för andra gången. nu är det rätt. jag har även klistrat upp en bit fottejp på dörren med den vänliga texten: ingen reklam tack. helst skulle jag velat skriva typ: VÅGA bara stoppa in ett endaste ynka litet reklampapper i detta brevinkast! alternativt: reklaminstoppning beivras.
risken med alternativ nr ett är att postmänniskorna känner sig hotade, vågar inte gå till jobbet, bryter ihop och hamnar ute på ulleråker. risken med alternativ nr två är att de inte fattar vad som menas med "beivras" och tror att det är en uppmaning att stoppa in extra mkt reklam istället.



det här är också ett alternativ..

ia

låt: PJ harvey - good fortune
det är jag och PJ ikväll..

Kommentarer
Postat av: huvet

Ja, var snäll mot postmänniskorna... ;)

2007-06-19 @ 07:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback