sommarpratarkarriär

Idag har jag effektiviserat mitt nedpackande i lådor. Det har jag gjort genom att inte gå igenom sånt som finns i sovrummet utan koncentrera mig på köket. Jag blir inte lika nostalgisk i köket, det är till exempel ingen risk att jag fastnar i två timmar med en soppslev. Men det går långsamt ändå. Konstigaste fyndet idag är en enorm köttyxa/hammare/younameit som jag inte haft en aning om att jag haft i min ägo. Jag tror inte jag vågar ha kvar den, skulle nog vara lätt att mörda någon med den genom ett välriktat slag i huvudet (jag litar varken på mig själv eller på andra).


Sen har jag tagit rast, legat ute på gräsmattan och lyssnat på p1:s sommarpratare och ätit körsbär. Jag undrar vad man skulle prata om ifall man skulle vara sommarpratare. Mitt liv känns faktiskt inte tillräckligt intressant för ett p1-program, däremot skulle jag kunna välja ut en hel massa skitbra musik. Men eh, man kan ju liksom inte prata om hur det är att sitta och tentaplugga med en krävande katt liggande över kurslitteraturen, en dimmig kväll på ÖG eller filosoferingar om varför en tvättmaskinsminut aldrig är en minut. Kanske skulle man kunna läsa upp min och bloggkollegas "saker man inte vill höra av en kille"-lista? Nä. Det finns nog en anledning till att de flesta sommarpratarna har åstadkommit något i sitt liv eller åtminstone har ett spännande jobb.  


I mitt sommarprogram idag: "Idag har jag packat ner mina ägodelar i lådor. Nu har jag precis ätit en lyxig lunch-middag bestående av fetaostbiffar, klyftpotatis och tsatsiki. Skitgott! Nu ska jag bjuda på en exklusiv låt...och en bild på ett mordvapen..."


 

köttmördare?


Helga


Snow Patrol - Chasing cars


Kommentarer
Postat av: huvet

Jag tror faktiskt att det skulle bli ett väldigt bra sommarprogram, det är ju saker som alla studenter kan känna igen sig i. och icke studenter, eller de som glömt hur det var skulle nog också uppskatta att få veta "hur det är".

2007-06-26 @ 19:25:14
Postat av: kollega

jag tror åxå du skulle få ihop ett sådant riktigt studentikost program! glöm inte att uppvigla lyssnande killar till att investera i fler randiga tröjor åxå!

Postat av: helga

Kanske är det nåt att satsa på, en studentsommarpratare som tipsar om att randiga tröjor är det hetaste man kan ha på sig!

2007-06-26 @ 23:10:18
Postat av: helga

Kanske är det nåt att satsa på, en studentsommarpratare som tipsar om att randiga tröjor är det hetaste man kan ha på sig!

2007-06-26 @ 23:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback