hade hon balkong?

Idag är det sådär vårigt skönt att man (eller åtminstone jag) får tillsägelser av okända gubbar på stan om att "ta av dig kavajen, det är ju varmt!". Helgen var en dyr historia och nu har jag bränt ytterligare hundralappar på kurslitteratur (egentligen skulle det bli typ 1300 totalt, för en fempoängskurs! Men jag tar lite i taget så känns det mindre smärtsamt...). Ändå är det så sjukt skönt med nystart. En, vad det verkar, slapp kurs och balkongsittarväder (för övrigt pratar jag mycket mer om min balkong än jag använder den, men det ska bli ändring på det) - det kan inte bli mycket bättre. Mina tankar vill egentligen inte alls tänka på skola. Men jag måste ju ha lite wisc-ångest åtminstone denna vecka. Och har man nu köpt dyr kurslitteratur så ska man väl försöka motivera sig till att läsa den också.


Södertäljehelg, Påsk (med en, förhoppningsvis, skandalfri kryssning), Valborg, mer värme och sen sommar. Tiden går precis lagom fort just nu. Jag vill bara vet att jag får jobba i sommar innan jag kan planera in Gotlandresor, Ålandsbesök och annat trevligt.


För övrigt är det så sjukt sorgligt med alla olyckor där unga människor dör. Det känns som om det händer hela tiden i Södertälje också, gång på gång på gång är det folk som åtminstone någon i min familj vet vem det är och det är lika jävla tragiskt varje gång och kan inte folk bara sluta dö och vara med om hemskheter?


Helga


The Magic Numbers - Love is a game


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej! jag försökte ringa dig men du var inte hemma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback