höjning av sexstatistiken

Det är extremt barnsligt att ha rubriker med ordet "sex" i för att få fler läsare oc höja vår statistik. Men det var så otroligt effektfullt när bloggkollega Ia hade en sån rubrik sist så jag kan inte låta bli. Fast det är ju inte direkt så att man får några nya trevliga läsare, snarare snuskon som blir jättebesvikna när de upptäcker att det inte alls är någon målande samlagsbeskrivning utan snarare ett inlägg som fokuserar på mensvärksgnäll (Ias inlägg var åtminstone inte falsk marknadsföring då det handlade om det det utgav sig för att handla om, jag är lite ondare).


Okej, jag har absolut inget att skriva märker jag nu. Att gnälla över mensvärk verkar meningslöst, att skriva att jag borde plugga vore inte särskilt originellt alls. Jag vill bosätta mig på min gräsmatta en solig helg, komplett med picknick, glassätning, förfestöl och bakispizza. Åh. Och nu fick jag härliga valborgskänslor. Folkhavet i ekonomikumparken. Champagne och jordgubbar. Köer och kissnödighet (kanske inte skulle tänka så långt).

leker festival på homogatan Djäknegatan i april-06


Helga


Cansei De Ser Sexy - I wanna be your JLo

i nya låten vill de inte längre ta hem Paris Hilton...utan här handlar det i stället om J.Lo


Kommentarer
Postat av: Jenny

hmm, jag vill me sitta ute o dricka öl (lonkerooo)...

2007-03-15 @ 09:43:01
Postat av: ems

mer festival till folket!

2007-03-15 @ 11:05:45
Postat av: jenny=bombhotad

Hjälp! skattestyrelsen har blivit bombhotade! På riktigt alltså!

2007-03-15 @ 14:52:40
Postat av: Helga

What? dramatik på Åland, det trodde jag inte var möjligt. Var det dig de hotade? Jaa, jag vill dricka såna där blå long drinks på en gräsmatta!

2007-03-15 @ 16:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback