mina sex-grannar..

klockan är 22.54 (piip) och jag sitter här framför min kära dator. ska tvätta men ont om lediga tvättmaskiner är det gott om så jag får väl sitta här tills tolv eller nåt. yaaay. det gör direkt inget. jag är ändå åigg så då kan man lika gärna göra något produktivt av sin pigghet..

om jag får några lediga maskiner vid tolv kanske jag är färdig strax före ett å kan krypa i säng. fördelen med den planen är att jag är trött då. nackdelen med den planen är att runt då kan mina grannar få för sig att ha en vild omgång sex.
jag förstår inte vad som hänt? under de nästan två åren jag bott här har mina grannar varit så riktigt lugna men nu har jag några nätter vaknat av att det gnisslat i mitt rum. det låter faktiskt exakt så högt. som tur var håller de inte till i mitt rum (det vore en smula jobbigt) men väl i lägenheten brevid alternativt ovanför.

inte nog med att de har en väldigt för sex olämpad säng, de är dessutom sjukt ineffektiva. ska man nödvändigtvis ha nattligt sex i en högt gnisslande säng kan man väl åtminstone se till att det är kort och koncist. men inte då. de verkar ta typ fikapauser emellanåt. en kvarts högt gnissel följt av ljudet av steg och 20-30 minuters tystnad, och sen, precis när man tror att faran är över, en kvarts gnissel till. tack och lov är att jag slipper andra ljudeffekter än gnisslet åtminstone. den enda fördelen med mina grannars säng-aktiviteter..


"hör du.. jag tror jag börjar bli lite hungrig. ska vi ta och rosta lite bröd, så kan vi göka vidare sen?"
"en sådan riktigt god idé älskling.. jag har köpt earl grey-te"


varför kan de inte ägna sig ått kvälls-sex? eller morgon-sex (dock inte för tidigt)? eller kanske lite trevligt mitt på dan-sex? då skulle de kunna få hålla på hur läääänge de vill (varför inte lite tantriskt fyratimmarssex?) å jag skulle inte bry mig alls utan bara höja volymen lite på musiken som kamouflage.

jag kanske ska skriva en lapp med mina små synpunkter å lägga i deras brevlåda? nackdelen är att jag inte vet vilka av grannarna det kan vara.. hmm.. nåja. stoppar jag lappar i alla brevlådorna borde ju nån av dem hamna till rätt destination åtminstone.

eller så köper jag öronproppar. de kanske kan sponsra mig?

hm. jag borde dessutom hämnas! they so have it coming..

ia, som vet lite mer om sina grannar än hon skulle önska

låt: magnetic fields - yeah! oh yeah!
tack och lov slipper jag iaf höra sådana ljud..

Kommentarer
Postat av: Helga

Om du ringer till studentstaden så kommer de lägga lappar i alla brevinkast i er uppgång och skriva typ "det har kommit till vår kännedom att någon/några i denna uppgång har högljutt sex", det skulle vara sjukt kul!

2007-03-13 @ 13:55:53
Postat av: Helga

Om du ringer till studentstaden så kommer de lägga lappar i alla brevinkast i er uppgång och skriva typ "det har kommit till vår kännedom att någon/några i denna uppgång har högljutt sex", det skulle vara sjukt kul!

2007-03-13 @ 13:56:02
Postat av: ia

ja! det ska jag prova. funkar det på katter så borde det funka på grannar..

Postat av: ida

hahah..vilket gnissel gissel ;)
Kan du inte ringa på och fråga alla om det är de som har en gnisslande säng med fikapaus i sitt sexliv?

2007-03-13 @ 19:55:38
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback