alex schulman vs ronnie sandahl..

innehavarna av denna blogg är båda läsare av "att vara alex schulman". särskilt helga.
jag läser den rätt ofta också, och det jag kommit fram till är att han är ganska elak och har roligt på andras bekostnad. vilket folk blir otroligt upprörda över. vilket är underhållande..
undrar om han är likadan privat? vågar någon vara vän med honom.. alla ens pinsamma eskapader hamnar ju på bloggen. no mercy.

den som särskilt råkar ut för alex schulman är ronnie sandahl. men he had it coming. han är ju pretentiös.

alla som läst ronnie sandals (fan. bara för att alex schulman skrev att ronnie hade ett sko-efternamn kan jag inte sluta tänka på det..) krönikor och allt vad det är vet att han har en flickvän. som heter lisa. jag och lisa var kompisar när vi var små. våra mammor var nämligen kompisar och eftersom vi var lika gamla blev också vi ihoptussade. nu har jag dock inte sett henne på år och dag, men det är bara att läsa något av ronnie så vet man vad lisa gör.

jag har en bra plan för lisa. jag tycker att hon ska bli vän med alex schulmans bantande flickvän katrin. inte för att banta, men däremot för att arrangera parmiddagar. parmiddagar är ett extremt töntigt koncept, men om alex schulman och ronnie sandal satt på varsin sida av bordet skulle det nog bli underhållande..

image662 image663

nu ska jag fantisera lite om barcelona. tex den coola katedralen som aldrig blir färdig..

ia

låt: fleetwood mac - never going back again
jag fortsätter mitt fleetwood mac-creddande. deras skiva rumors är nästan löjligt bra.

Kommentarer
Postat av: Helga Sandal

Hihi, man förtjänar lite elakheter om man har ett skonamn. Och jag tror att det skulle bli såna riktigt underhållande parmiddagar, man borde spela in dem och sända som fredagsunderhållning.

2007-05-25 @ 11:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback