en ynka blogg på besök i flatsätra

Vi har varit på en liten minisemester till Sveriges huvudstad och blivit inhysta hos våra vänner i Hagsätra (som vi hemminglandes i natt eller snarare i morse of course döpte om till Flatsätra...de andra platserna som fick förvrängda namn minns jag inte längre men vi kom även fram till att Rågsved is the new black..i gott sällskap med mycket annat..uttrycket "is the new black" är helt enkelt the new black.)


Jag har noll bloggmotivation just nu. Dessutom glömde jag min kamera så vi kunde inte fotografera vare sig den fina middagen, sötsnutten Alvin, utekvällen på gaystället Connection eller Ias extraknäck som vi åkte förbi med tunnelbanan (I.Vandérs pizzeria i Stureby....eller var det kanske Ivander?). Trist. Vi blev i alla fall, efter en lång dag gåendes i en mängd affärer utan att hitta en endaste top till ia men däremot scarfar, bjudna på mkt god middag och vin och vi hamnade sen på sunkigaste stället Göta Källare där vi inte stod ut mer än femton minuter. Sen gick vi i alla fall vidare till Gayklubb där vi schlagerdansade hela natten, mycket roligt var det (men nästa gång ska vi minsann tvinga Åsa att popdansa med oss på Debaser).


Men just nu längtar jag bara efter att få sova.

Helga

Moneybrother - Under bordet
efter att ha hört denna låt otaliga gånger på väl valda nationer hade vi vissa diskussioner om vad som egentligen sjöngs...då vi inte är kända för att alltid höra rätt i låttexter kanske det inte är så märkligt att ia var övertygad om att den gick "upp med bollen, upp med bollen.."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback