glamourlös i am..

sen jag började jobba, vilket i ärlighetens skull inte är särskilt länge sedan, har en massa saker hänt. och en del saker lyser med sin frånvaro.. det som mest är borta är min forna glamour. eh.. alla som sett mig luffa runt vet att jag inte direkt varit glamouren personifierad innan heller, men det är ju löjligt hur jag ser ut nu.

smink? hell no! det är sånt som händer andra nuförtiden.. jag fyller i ögonbrynen lite med en ögonbrynsskugga. sen är jag klar.
linser? absolut inte. jag är så grusig på morgnarna att mina ögon skulle dö om jag petade in ett par kontaktlinser. glasögon it is.
kläder? jo, faktiskt har jag fortfarande kläder på mig. det är brorsans gamla jeans som gäller. jag ser ut som en hip hop-wannabee alternativt en vilsekommen skogsmulle. och det är mina glammiga dagar det. annars brukar det bli mysbyxor modell sunk.. på jobbet blir det scrubs. blå byxor och röd eller blå bussarong. fab!
hår? där är det faktiskt fortfarande avancerat! jag brukar göra en frisyr! frisyren består av en snodd i håret och två hårspännen som håller bort min katastrofalt fula lugg-på-utväxt.

ska tillägga att jag dock tycker att man ska få vara oglammig. om man vill. det är allas rättighet. och jag har ingen önskan att bli en sådan människa som ingen sett utan smink. ever. men att luffa ner sig helt totalt bara för att man råkat börja jobba känns ju rätt ynka.. när jag pluggade hände det minsann att jag hade på mig mascara. ibland. och jag gick inte allt för ofta i säckiga jeans.

om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog förmodligen inte släppa mina mysbyxor i första taget. det är himla bekvämt när man sitter på en buss i år och dag. lösningen blir väl att köpa nya mysbyxor! ska sticka till stadium eller nåt så fort jag får lön.. kommer förmodligen sluta med att jag köper likadana fotbollsoveralls-mysbyxor som jag redan har. men då kommer dom iaf vara nya, vilket kanske ger mig ett uns glamour..?

nu msn:ar bloggkollega och påminner om att det är "house" på TV. förmodligen kommer det vara tråkigt eftersom förra avsnittet var så.. eh.. actionfyllt tänkte jag säga. men det är inte sant! det blev ju bara lite ytte-pytte ynka hångel. nåja, i house-mått mätt är det ju rätt vilt! (missade avsnittet där cameron och chase hade sex.. uuuäääh!)

ia

låt: the mo - howlin' in the jungle






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback