london live - på koko

Nyss var det London Live på tv, några artister spelar nån låt var på nattklubben Koko. Vid vårt Londonbesök passade vi givetvis på att besöka detta omtalade ställe och eftersom vi bodde i Camden låg det helt praktiskt endast några ynka minuter från vårt extremt sunkiga hostel. Koko är i vilket fall som helst inte så sunkigt utan att sjukt häftigt ställe...

* Det började redan i kön. Att köa är aldrig särskilt kul. Men att Pete Doherty slank in precis framför oss för att sneaka in bakvägen förgyllde det hela och både vi och tjejerna framför oss i kön kände oss som kändiskåta fjortisar som var extremt nöjda över vår upptäckt.

*I kön blev vi även beskyllda för att vara för påklädda (vilket vi inte var, det var kallt!) och för att inte ha tillräckligt svenska namn...det sista slapp dock jag undan (Helga from Sweden brukar funka bra...att Ia egentligen heter Cecilia var dock mindre lämpligt..)

* Till slut kom vi in och beundrade den sjukt fina insidan..efter en hel del minglande och utforskande blev vi dock aströtta då vi spenderat hela dagen gåendes i affär efter affär och trots att de spelade Broder Daniel på övre dansgolvet klarade vi inte av att vara kvar och dansa hela natten.


  image649
det var såna riktigt goda artister som spelade på Koko i november när vi var där - bland annat kära Jarvis!

image651             image650 
utsida                                                        och insida..

Helga, med london-längtan..

The Libertines - Music when the lights go out

Kommentarer
Postat av: kollega

oooyyyyl! jag vill tillbaka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback