motarbetad på bloggfronten

Jag skyller den största delen av min frånvaro här på att både blogg.se och aftonbladet vägrat låta mig få logga in. De kanske har installerat något slags filter som ska sortera bort onödiga bloggare. Morr. I alla fall - igår kväll lyckades jag till slut logga in på aftonbladet och skrev ett inlägg om att jag var återfunnen. Men idag är det minsann så riktigt borta. Det skulle verkligen förvåna mig om detta inlägg verkligen publicerades.

I vilket fall som helst var jag inte särskilt försvunnen, jag hade varken blivit inlagd på handkirurgen eller emigrerat till Säffle. Däremot var jag på högst frivillig och väldigt intressant DBT-föreläsning (DBT = dialektisk beteendeterapi, inläggsskrivares anmärkning) igår kväll och vägrade därför svara på bloggkollege-sms. Samt att min version av mitt försvinnande i onsdags berodde på att ia stod som offline på msn fast hon tydligen var online - och detsamma gällde visst mig enligt hennes version. Eftersom jag nästan avled av skrattattacker när jag läste efterlysningen om mig i bloggen så var det dock nära att första maj-inlägget faktiskt blev mitt sista någonsin. 

Idag är det fredag, hur fel det än känns. Jag skulle kunna gå med på typ onsdag eller torsdag, men fredag..? Hmm. Skyller all förvirring på Valborg som förutom att förstöra en med stora mängder alkohol även ger lediga dagar i veckan så man inte kan ha koll på dagarna längre. Denna fredag har jag gått introduktionspass på mitt sommarjobb, mkt bra verkar det alltihop. Tro det eller ej, men det är faktiskt sommar snart.  

Helga, back in bloggbusiness..

The Killers - Read my mind
deras första skiva Hot Fuss är grym, men nyare Sam's Town är inte helt fel den heller.

Kommentarer
Postat av: kollega

ja, det måste ju har varit en sådan riktigt spännande föreläsning om du inte hade tid att svara på det livsviktiga messet med extremt värdefull information..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback