samba på v-dala!

igår kväll var jag på brasilianskt grejs på v-dala. det var faktiskt sjukt roligt! det var uppvisningar med paraplydans, samba, dirty dancing-dans och capoeira. jag är inte direkt brasiliansk till min läggning (det närmsta jag kommer är att lyssna på cansei de ser sexy) men nu var det dags att vidga sina vyer!

jag blev helt imponerad av allt! alla var så himla duktiga! sambaorkestern med roliga trummor av olika slag, sambadansarna med sina ganska små men glammiga paljettutstyrslar och stora fjäderplymer (jag skulle aaaldrig våga dansa runt iklädd paljettstring. men dom gjorde det minsann! coolt.), capoeira-folket, dirty dancing-folket (gjorde minsann även det berömde lyftet. jag är inte ngt fan av filmen för fem öre vanligen, men då blev jag till mig..) med flera.. med flera..

mellan uppvisningarna var det dansgolv där alla dansade runt. det verkade som typ alla som var där var samba eller salsa-experter. alla skakade hejvilt på höfterna och diverse andra kroppsdelar. jag försökte skaka lite själv men jag tror inte att skak är min grej. jag skakar alltid på fel kroppsdel.. passar nog bättre på ett indiedansgolv där man mest skuttar runt a la håkan hellström.

image658
tjohoo! man trodde faktiskt nästan att man var på karnevalen i rio!

ia

låt: björk feat. timbaland - earth intruders
läste en intervju med timbaland. självförtroendet var det inget fel på kan man säga. men han kan verkligen producera låtar! inte bara massa hip hop och r'n'b. den här med björk (av alla människor) är sjukt bra!

finns att hemladda på den prima bloggen "we say disco".
här!

Kommentarer
Postat av: Jenny

helga: jo jag kommer nästa helg. Jag ser framemot det jätte mycket! Känns som om vi har massa med prat att ta igen! Blir det fest oxå på lördag? skulle va kul liksom. snart ska jag se på wallander-luftslottet. woho! ha det bra. Massa med kramar!

2007-05-12 @ 15:24:12
Postat av: Helga

Åh vad roligt!! Japp, nån slags festlighet lär vi ju kunna hitta på, och en massa prat! Kram kram.

2007-05-12 @ 15:33:37
Postat av: Anonym

..det roligaste var dirty dancing lyftet, alla tjejerna i salen drog en längtande suck efter den riktiga mannen. Den manliga dansaren lär inte ha svårt för att få ragg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback