städa vs plugga

Det finns en massa saker som jag har tänkt göra men som liksom helt tappat sin mening nu när jag ändå ska flytta snart. Typ städa garderoben. Det är väl ingen idé när jag ändå ska flytta om en dryg månad? Detsamma gäller sortera viktiga papper, sätta in saker i pärmar...och..städa. Jag vet att jag dragit det lite väl långt. Man kan ju knappast låta bli att dammsuga fram till slutet av juni, men det känns liksom inte lika motiverande att ta tag i det. Eller så har jag bara hittat ännu en anledning till att vara lat, som vanligt. En sak jag inte kan skjuta upp tills jag flyttar är i alla fall att plugga. Alltså borde jag läsa lite KBT-bok nu.


Man får så dålig hy av alkohol. Eller också är det av sminket. Eftersom jag nästan enbart använder smink i kombination med alkohol så är det nästan omöjligt att veta vilken som är den oberoende variabeln. Jag kanske borde göra ett experiment och testa att antingen vara osminkad eller inte dricka någonting i kväll. Fast det känns som om det finns alldeles för mycket ovidkommande faktorer så jag kan säkert ändå inte vara säker på resultatet...och förresten verkar det dumt att göra det experimentet i kväll eftersom jag redan har ynka hy sen igår.

Som sagt: Shout Out Louds, v-dala, ikväll. Nu har nog ingen missat det. Visserligen får inte alla gå dit, vi vill ju komma in själva också.

Helga

Shout Out Louds - Time left for love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback