kall 2nd tass-shopping!

hej blogg
nu är jag i happy hudik hos mor och far och myser.. nackdelen är att det är kllare i hudik jmf västerås och muppsala. jag har bara min ynka skinnjacka och torgvantarna med mig och det är inte tillräckligt för att stänga ute hudiksvalls kalla luft. alltså håller jag mig inne..

när jag gick på stan idag med tomas och mamma gick jag runt med "frys-hållning" = axlarna uppdragna till öronen. mkt ergonomiskt inkorrekt.
inte hittade jag nåt heller.. hade en vision att jag skulle köpa en vit skjorta. man ska aldrig ha visioner när man ska handla. då hittar man näver äver det man ska ha. särskilt inte i hudiksvall :/
jag investerade dock i en stycke svart ynk-väska a la utgång samt två scarfar på cafe 7:an, kombinerat pensionärscafe och second tass-affär med ngn slags välgörenhetig inriktning. det är bra, då känner man att man gör en god gärning när man handlar.. en känsla som H&M-shopping inte riktigt ger.

helst skulle jag vilja pracka på våra stackars bloggläsare en bild på mina fynd, men kamerasladden är hemma i västeråskällaren så det blir inget av med den saken.

trevlig, och förhoppningsvis mindre frysig, helg!

ia

låt: patti  smith - redondo beach
den här har jag inte hört förr, men den är så riktigt bra!

image744
såhär fashion är man klädd hemma hos mor och far i lumnäs..

Kommentarer
Postat av: kollega

Hrm, det var nog inte bara i hudik det var freezing cold..jag gick med fryshållning i slöddertälje också. Nu sitter jag på BUP o tittar ut på snöresterna som finns kvar..trist!

2007-11-12 @ 11:07:12
Postat av: kollega helga

hihi, vilken jättefin bild! såg den först nu..

2007-12-02 @ 19:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback