positioneringskudde vs kranialborr samt lite oekonomiskt sex..

idag har jag gjort följande:

varit på utbildning för användning av positioneringskuddar i olika format. jag var patient och blev lagd i diverse funktionella ställningar och konstiga vinklar. det var trevligt. efteråt lånade jag med mig två kuddar att testa på två av mina KOL-patienter.. eftersom utbildningen var i slutet av dagen innebar detta att jag fick kånka hem kuddarna genom stan, hem till mitt lilla hem, och i morgon blir det till att kånka med dom till jobbet. jag kände mig mycket engagerad i mina patienters väl och ve där jag gick med kuddarna..
mycket engagerad ända tills jag kollade på kvällens greys anatomy. där var det dramatik och räddning av liv till höger och vänster. mina positioneringskuddar kändes då lite ynka.. som sjukgymnast har man inte sånt drama i vardagen.
där (de visserligen very fiktiva) kirurgerna använder kranialborrar och atropin använder sjukgymnaster sig av positioneringskuddar och TENS. action!
men jag gillar mitt odramatiska jobb. mestadels. fast mina byxor är not very hot.

har även hunnit ha en halvfin msn-diskussion med fellow bloggkollega. vi pratade om dyrt respektive billigt sex. alltså rent ekonomiskt. bloggkollega upplyste mig om att det finns kondomer för 20 kr styck. 20 kr! hutlösa priser! trodde aldrig att sex skulle bli en ekonomisk fråga..
den tydligen klassiska "inte ikväll älskling, jag har huvudvärk.." kommer bytas ut till "inte ikväll älskling, jag måste betala restskatten snart.."

nu ska jag gå och packa in mina sex påsar m egenhändigt tillagad köttfärssås i frysen (husligt or what?) så jag har ngt att stoppa i framtida matlådor.

på min nya, bärbara och bara lite konstrande dator (dumma drivrutiner) spelas just nu gorkys zygotic mynci. ville bara berätta det. just det.

ia

låt: gorkys zygotic mynci - fresher than the sweetness in water
dom är bra måste jag säga. och bandnamnet är precis lagomt obegripligt! perfekt!

Kommentarer
Postat av: kollega

fniss..dyrt sex är bra sex..och att vara sjukgymnast verkar faktiskt inte hysteriskt spännande! jag ska få förfölja en spyk-sjukgymnast nån dag..undrar om det innebär släpning av kuddar...

2007-10-04 @ 20:45:49
Postat av: kollega

*intar försvarsposition* spykolog är inte heller så spännande! jo. ibland kanske. när ni får träffa spyk-fall. spyk-sjukgymnaster håller bara på med en massa flum. typ.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback