lite finare, lite bättre..

Zorro är faktiskt sjukt söt. Släppte ut honom i morse och trodde att han skulle vara helt desperat när jag kom hem nyss och vilja komma in direkt, ligga på min mage i en timme eller så och kräva massor med mat. Men nej då, han sitter på muren utanför mig och jamar lite men vill sitta kvar där. Nu gick jag ut för att kolla om han verkligen inte skulle komma in (jag tror att jag tror att han vill umgås med mig betydligt mer än han egentligen vill) och då sitter han kvar på muren med okänd person på cykel som försöker klappa honom samtidigt som han/hon/den/det (kunde faktiskt inte se vilket kön härifrån) balanserar på sin cykel. Jag funderade på att varna personen för att han kan attackera om han är på det humöret, men Zorro såg så nöjd ut med situationen så jag lät bli. Vet inte om han såg nöjd ut för att han blev behandlad som vilken vanlig söt katt som helst eller för att han såg sin chans till att skrämmas ordentligt.

Nu ska jag egentligen bara byta om lite inför kvällens fina middag på Stockholms nation. Förut trodde jag bara det var om man hade backslick som man fick gå före i kön, men det funkar visst om man har beställt bord också (lite lättare än att plötsligt konvertera till brat). Jag ska äta oxfilé. Lyxigt värre! Jag menar, hur ofta äter man egentligen oxfilé? Måste vara många år sen sist...(och med tanke på att jag lagade stooora mängder linsgryta igår lär jag ju få äta det tills jag blir dödstrött på det så det känns bra med lite variation).

Hade en superintressant föreläsning på förmiddagen om rättpsykiatri och på lunchen kunde man sitta ute i solen! Det krävs inte mycker mer än så för att jag ska bli nöjd. Dagen började bra redan när jag vaknade av mig själv av att solen sken in genom fönstret och jag hade en katt på magen i en timme innan jag gick upp. Lovely.

Nej, som sagt, nu ska jag försöka hitta någonting att ha på mig i min garderob som för tillfället känns väldigt tråkig.
På återseende.

Helga

Moneybrother - Guess who's gonna get some tonight..
inte jag i alla fall..


Kommentarer
Postat av: Lillasyster (fast inte bandet som gjort en cover på umbrella)

Psykiatri eller psyklogi är inte det minsta intressant måste jag få säga, enbart svårt. Isch!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback