no more slöfock

Har precis varit på terminens första träningspass. Jag har inte rört mig mer än absolut nödvändigt på hela sommaren och nu var det faktiskt dags att sätta igång. Jag köpte ju faktiskt träningskort redan i början på förra veckan, men sen dess har jag hittat på en massa olika mer eller mindre godtagbara bortförklaringar till varför jag inte ska träna. Idag fanns det inga nya att komma på, fram till när jag precis skulle åka iväg då himlen bara öppnade sig. Men jag trotsade faktiskt regnet, det var det värt. Passet var helt okej (Mika och September funkar så riktigt bra att träna till), jag dog inte efter tio minuter och jag gjorde en väldigt skön upptäckt. Har inte tränat på Friskis och Svettis i Ekeby sen jag bodde på den här sidan av ån för mer än fyra år sen och nuförtiden har de värsta lyxiga mjuka golvet. Till och med jag kan göra situps på det utan att behöva ha en jobbig matta som man måste springa och hämta och lämna under mig (jag tror jag har en defekt ryggrad för annars får jag typ sår). Mycket bra.

Det första jag gör när jag kommer hem från hälsosam träning är givetvis att äta upp resterna av gårdagens kladdtigerkaka med philadelphiaost. Man måste ju kompensera lite. Tiden går fort, snart är det onsdag och oktober och vinter och jag vet inte om jag hinner med riktigt men det mesta är ändå väldigt bra just nu.


Hmm, ännu ett väldigt meningsfullt och välskrivet blogginlägg från min sida alltså. Antar att intresseklubben hade antecknat för fullt om de bara inte haft haft
slut på papper. Snyft.

På återseende med nya spännande nyheter

Helga

Jonna Lee - Dried out eyes
väldigt bra svensk tjej som spelat in låtar med Ed Harcourt...mer finns här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback