vinterdäck

Nu har jag bokat biljettusar till Lars Winnerbäck i november. Det känns väldigt trevligt..och väldigt tryggt. Det hör liksom till på något sätt.  Fast kanske inte till hösten, jag tror nog bara jag varit på sommarkonserter med Lasse. De är alltid underbara. Den här turnén blir nog lite deppig, precis som nya skivan verkar bli. Fast det gör ingenting. Jag tycker om depp också, bara han inte bara kör sånt på konserten. Lite hopplåtar à la Elden och Solen i ögonen behövs ju också.

Det är bra med konserter i höstmörkret. Man blir nästan aldrig besviken eller känner att man ångrar att man lagt ut pengar på sånt faktiskt. Anna Ternheim förra fredagen var underbart. Sen så ska jag nog på The Tough Alliance (i "Uppsalas nya stolthet alternativt onödigt sätt att göra av med skattepengar" konserthuset) nu i höst också.

Idag har jag inhandlat träningskort. Steg ett till ett sundare liv. Steg två (att verkligen nyttja det) inträffar nog inte förrän tidigast i nästa vecka. Måste ju förbereda mig mentalt först, jag har ju faktiskt inte rört mig i motionssyfte på hela sommaren (förutom ett eller annat halv lyckat joggningsförsök...jag lyckas alltid bara få igång en ny vana som håller i sig högst tre gånger, kanske knappt kan kallas vana då..)

image699 tydligen är han så stor nu så han typ säljer slut flera konserter på globens annex på mkt kort tid, så väldigt väldigt oindie...men det är faktiskt rätt coolt att gilla sånt som alla andra gillar också, det SKA man få

Helga

Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu
här finns sorgliga men fina singeln från nya skivan som jag antar kommer nån gång i höst, lagom innan konserten sådär..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Äntligen är ni tillbaka!

2007-09-06 @ 10:21:34
Postat av: kollega

woo! lasse! men jag är lite missnöjd med fördeppningen på hans senaste skivor..

Postat av: apotekstant

har köpt "om du lämnar mig nu"-singeln och kört den på repeet i bilen. den är mkt bra men man får passa sig så den inte känns uttjatad till konserten... puss ni söta bloggare!

2007-09-07 @ 10:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback