äventyrsbadande och rollkonflikter

Medan bloggkollega spa:at sig i samurajoutfit har jag haft en återhämtningshelg i Södertälje. Visserligen har jag inte bara tagit det lugnt, jag och Johan har även äventyrsbadat på Sydpoolen (som de äkta Södertälje/Slöddertälje/Lilla Irak-turister vi är). Det var betydligt jobbigare än jag minns det, vi var helt slut och jag har typ träningsvärk efter vattenrutschkaneåkande och simmande i vågorna. Det var också betydligt mindre moget än nyttighets-spa. Vi trängdes med massa barn - och barns föräldrar i samma ålder som vi (lite märkligt kändes det men vadå, vi kunde väl ha tappat bort barnet nånstans eller nåt..). Dessutom var vi jättemodiga och hoppade från femman. Det har jag inte heller gjort på många år, det var läskigare än jag mindes det eller så har man bara börjat bli gammal och feg. Det var kroppsliga sensationer som hjärtklappning och alla möjliga sympatikuspåslag när man stod där uppe. Sen kommer Clara hem från sin asienbackpack dagen efter och berättar om bungy jump från 130 meter och skydive från jag var inte hur många tusen meter...då kändes femmetershoppet rätt lindrigt i jämförelse.

Nu är jag back in Uppsala efter en minst sagt seg tågresa igår. Åkte från Södertälje klockan 19 och var framme i Uppsala efter 23 efter x antal inställda tåg och världens segaste väntan pga nån olycka norr om Stockholm. Jag var irriterad och Zorro var kissnödig, men vi överlevde.

I morgon ska jag befinna mig i tre olika roller, mycket märkligt känns det. 1)Vara låtsaspatient åt T5-terapeut  2)Vara "låtsasterapeut" åt riktig patient 3)Vara riktig patient hos en riktig terapeut. Något förvirrande med alla dessa rollbyten!

image883
piggesigge (eller vad ny symbolpingvinen heter) och en massa barn..

Helga

Placebo - Running up that hill (Kate Bush cover)
placebo är bra på att göra egna versioner av andras låtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback