bitterfitta

Jag är trött, men det är sol vilket är ett plus. Dessutom är jag inte särskilt sjuk längre förutom en tendens till whiskeyröst. I söndags lät jag mkt sexigt hes, sådär så jag inte kände igen min egen röst. Kommer ihåg att det var ett plus i kanten med förkylningsheshet då jag var fjortis och vi ägnade oss åt att ringa heta linjen där man var tvungen att "bevisa" att man var över 18 (detta bevis bestod i att med myndig röst säga sitt, fejkade, personnummer)..och detta var betydligt lättare om man var hes och alltså lät vuxen). Tydligen lyckades jag ändå med att, som det verkar, förföra över min sjukdom till Ia trots att vi inte ens sågs då jag var som sjukast. Jaja, virus är otrevliga små saker.

Tänkte lägga mig och läsa boken "Bitterfittan" som jag påbörjat. Det är ett mycket obekvämt boknamn, inte töntigt som i klass med milda sånger men mest bara..ehh..uppseendeväckande. Det låter som om man försöker provocera någon bara genom att säga att man ska läsa en bok. Men det är säkert meningen också. Fast jag är ju rätt bitter för tillfället så boknamnet passar väl mig. Fick typ tre ynka veckors sommarjobbande i sommar. Helt värdelöst. Jag valde ju att jobba där just för att jag trodde att det skulle vara smartast plus ville var snäll..så mycket fick man för det! jahaja, får väl vara fattig och sysslolös större delen av sommaren då. Eller ringa och tjata på andra ställen, men nu har jag ju tackat ja till de tiderna, annars kanske man inte får nåt alls...bittert. Jag hatar jobbsökande, känns inte direkt som om man kan ställa några krav för allt hänger ju på om folk har semestrar just då eller inte. Jaja, jag får väl skylla mig själv som inte tänkte jobba i augusti antar jag.

Men snart är det helg och den här helgen är jag ledig och jag ska ha sovmorgon! Och så ska det vara fint väder också för det har jag bestämt.

Bara för att det är tråkigare utan bild kommer en här..

image893
eh, jag och bloggkollega är syndigt svarta och tuggar på nåt som ser ut att vara en läderpiska..

Helga

Tom Waits - Little drop of poison
han har en tuff förkylningsröst..troligen utan att vara förkyld..

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag låter som en bättre begagnad kråka för tillfället.. när kommer whiskeyrösten sa du?

2008-04-17 @ 10:16:25
Postat av: Helga

Lagom till personalfesten tror jag bestämt..

2008-04-17 @ 14:31:45
Postat av: ia

näe.. personalfest i morgon och nu låter jag som en SÄMRE begagnad kråka. mink.

2008-04-17 @ 18:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback