minkillerutter!

skrutt. jag är sjuk. igår var jag trött, ledvärkig och lite febrig på jobbet och idag har jag halsont from hell. dock tror jag att jag har mindre feber. konstigt. ingen ordning på dagens sjukdomar! man ska ju börja med halsont och SEDAN kommer febern.. denna gör ju tvärtemot.. hmpf och fnys..

fattar inte att jag bli förkyld så ofta. jag som aldrig brukar bli sjuk. strangeways.. hur klen har jag blivit på sistone eg? är det månne åldern som tar ut sin rätt?
nåja, denna åkomma tänker jag kurera snabbt som attan. jag har INTE tid med sjukdom nu. vi har en jobbfest att fixa!

nu ska jag fortsätta kurerandet. c-vitamin-bubbel och te står på menyn. och så måste jag få i mig någon form av kost as well. svältkur har aldrig hjälp någon bli frisk!

bye for now och hoppas att alla mår bättre än jag!

host och snörvel från ia

låt: armand van helden - hear my name
inte direkt vad jag brukar lyssna på var dag.. det finns dock en rolig spank-video till låten väl värd att fnissa åt en stund.


Kommentarer
Postat av: Helga

Jag känner tyvärr igen symtomen..min sjukdom förra veckan hade samma mönster: feberattack i typ en dag och sen halsont som ledde till att jag tappade rösten och lät som en kraxande kråka. Nu har jag kommit över kråkstadiet, hoppas det går fort för dig att göra det också! Men sexig whiskeyröst på jobbfesten kanske inte är helt fel heller?

Postat av: ia

ahaaa! det är DITT virus jag fått. virulentus helgus felordningus, en muterad variant av vanlig förkylning. jag låter lite rosslig i dagsläget, ingen sexie whiskeyröst so far.. men den kanske kommer!

2008-04-16 @ 09:52:57
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: Malle

Men det positiva för dagen är ju att du har en kokosfri mobil så att folk kan höra din kraxiga stämma klart och tydligt ;)

2008-04-16 @ 10:08:47
URL: http://missmalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback