stackars bortprioriterade blogg!

Här har det inte skrivits på länge märker jag, stackars blogg som inte får någon uppmärksamhet. Jag har på senaste tiden ägnat mig en del åt hemtentaskrivande (mindre del aktivt skrivande och större del stressångest över att den borde skrivas). Det är tråkigt nog att sitta vid datorn och försöka tolka luddiga frågor en regnig höstdag, så det blir ju inte bättre av att det är strålande sol och för en gångs skull vår ut (undrar hur länge våren tänkte vara denna gång...). Men nu funderar jag på att ge upp hemtenteriet.

I lördags följde jag och bloggkollega med Miss Sophie på studiebesök på Flustret (efter att ha förfestat till Kärlekens Språk, originalet från 1969!). Jag väntade mig det värsta och trodde att jag skulle känna mig som lammkött hela kvällen. Konstigt nog var folk inte alltför ålderstigna, och då var vi ändå på det (tydligen) mer ålderdomliga dansgolvet en trappa ned typ hela kvällen (där spelades det enbart schlager). Jag vägrar inse att vi kommit upp i normal Flustret-ålder så jag skyller min oförmåga till att känna mig ung på att jag druckit så mycket sangria, shots och öl så jag bara kunde urskilja Ia och Sofia i folkhavet och därmed kände mig hemma. För övrigt var toaletterna superfina! Nästan värt att betala 140 kronor att komma in bara för det, inga sunkiga nationstoaletter här inte. Det var till och med supercoola handtag som lyste rött om det var upptaget! (jag är ganska lättimponerad märker jag..)...tyvärr har vi inga bevisbilder från i lördags, så det är nästan som om det inte har hänt.

Försöker hitta en relativt normal bild på mig och Cecilia vilket inte är det lättaste. Vi ser helt mongo ut på varenda bild, och gör vi inte det så är typ en Ia inklämd emellan oss. Men mongobilder är ändå de roligaste.

 image869
hej, vi är två rädda/arga/annan känsla turbonegromedlemmar på väg till preklin

Helga

Jens Lekman - Jag tyckte hon sa lönnlöv (eller vad den nu heter, Maple leaves på svenska är det iaf..)
jag har inte lyssnat på musik på hur länge som helst, mest på grund av att jag vill ha nåt nytt men inte orkar ta tag i saken..men igår lyssnade jag iaf på Musikbyrån Live: Jens och Säkert!


Kommentarer
Postat av: cecilia

hahaha jag tror vi hade tänkt se rädda ut.. eller förvånade kanske..

2008-04-01 @ 14:24:29
Postat av: ia

är en ia med i bilden likvärdigt som att se mongo ut alltså? buhu. no more pics for me.

2008-04-01 @ 14:27:15
Postat av: Helga

ia: nädå, absolut inte..och du var ju det enda som kunde få oss att se o-mongo ut eftersom vi kunde se bra ut alla tre så fort du var med.. men du får inte vara med på vår kalasinbjudan..däremot är du hjärtligt välkommen på självaste kalaset!

2008-04-01 @ 18:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback