men whatthehell..?

igår och idag har jag gått och snytit mig konstant. snörvel snörvel. har  gått och trott att det är spontan cat stevens-allergi, men nu när jag är återinstallerad i västra aros och jag snörvlar mer än nånsin så börjar jag ana det värsta..
jag har gått och blitt uk.

snorig: check
rudolf-näsa: check
ynka hy: check
stripigt hår: check
fryser: check
hostar slem: check
trött: check

jomen detta kommer ju säkert bli ett förtjusande nyårsfirande.. jag hoppas att någon av alla AT:arna kan snabbkurera mig. annars snorar jag lite på dem som hämnd.

och jag som tyckte att denna festen skulle bli lite rolig. enligt välunderrättade källor ska det komma två tjejer som ingen känner men som är lätta att få i säng. detta båda gott för åtminstone liiite intriger. som jag kan betrakta på behörigt avstånd. iofs kommer jag förmodligen också vara väldigt lätt att få i säng i morgonkväll. bara jag slipper sällskap. jag tänkte nämligen ligga och snora lite, och detta göres med fördel i ensamhet.

nu ska jag knitta lite på min mysse, eller basker egentligen. jag håller på att minska antalet maskor nu serni. mycket avancerat. jojo. känner mig väldigt hardcore på stickningsfronten. från halsduk till basker!

snörvel på er!

ia

låt: benjy ferree - in the countryside
lyckades komma över den på spotify. man kan med fördel dansa "umpa umpa"-dans till den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback