post-jul, pre-nyår..

nu är vi in the between days och jag sysslar med typiska between days-aktiviteter. äta kakor (eftersom ett av förra årets nyårslöften var att äta mera kakor) och kolla på mer eller mindre högkvalitativ film. har tex nyss avverkat "summer school" där han som är chef i CSI är med (inte horatio-killen). ngt yngre och i mer hawaiiinfluerade kläder.

jag vill också berätta vad jag fått för klapps. materialistisk som jag är.. jag har faktiskt också fått en monki-tunika, mitt exemplar är i rutig flanell och så riktigt trevlig. har även fått en påsväska från svenskt tenn med josef franks manhattan-tyg, datahögtalare (no more ynka ljud när jag spotifyar), nike-ryggsäck, 2nd hand-pälsmysse modell rolig, presentkort på intersport (som har resulterat i ett par ganska excentriska träningsskor), aloe vera-kräm, böcker och lite annat smått och gott. det är trevligt med christmas klapps. både att få och ge.

nu är dock julen slut och nästa grej som händer är nyår. då ska jag nyårslova saker, har redan börjat när jag, palle och kristofer satt på bishop arms och skrev en hel lista på saker. inte det smartaste att göra med en och en halv liter öl innanför västan, men nu står det ju svart på vitt så jag får väl göra ett tappert försök. 4 km på 18.06 kommer väl gå sådär (bara för att det var den tiden kristofer tog sig runt på och jag inte ville vara sämre. hybris straffar sig..) men att prova en helt ny hårfärg ska väl gå utan större svårigheter. jag är inte så sentimental vad gällande mitt hår, så det blir nog skoj.

japps. vi får se om jag och helga kommer på några fler nyårliga löften på nyårsafton. kan ju alltid lova mitt "äta fler kakor"-löfte igen, det är mkt lätt att hålla.

nu ska jag kolla filmutbudet igen.

god fortsättning!

ia, direkt från forsaskogarna

låt: creedence clearwater revival - proud mary
hade allsång till denna klassiker på förfesten till juldagens utgång. sååå vackert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback