mer eller mindre misslyckad fredagsshopping.

jag fick lön idag och genast pep jag ner på stan för att göra av med några slantar..

jag köpte mansstrumpor på H&Ms herravdelning att ha och träna i. gjorde dock misstaget att köpa svarta strumpor.. det går icke ihop med mina vita ben upptäckte jag. jag är såpass fåfäng att jag inte blir direkt nöjd med en sådan syn.. vita strumpor hade varit ett betydligt bättre val (att benen har en och en halv veckas utväxt gör ju knappast saken bättre heller..)

köpte två billiga nagellack för min 50 kronors-check på åhléns. ett av nagellacken fick jag dock inte av korkhelvetet på så den ska banne mig bytas ut! jag byter i princip aaaaaldrig ut saker jag har köpt, men att inte kunna ta sig in till nagellacket känns som ett fullgott skäl.

köpte svarta leggings eftersom mina nuvarande är ihjälanvända och håller på att sänderfalla i leggings-atomer. fick för mig att jag var smal och köpte stl M. eh.. inte smickrande. iaf inte upptill vid linningen. vaaarför ska alla leggings och strumpbyxor ha sån himla tajt linning? operation resåruttöjning har nu inletts (milt våld är helt okej i sammanhanget).

har också köpt en i princip icke djurtestad ögonskugga på make up store i färgen blå. den är sjukt snygg i burken! OCH på handryggen. återstår bara att den är snygg på mina ögonlock också.. risken med blåa ögonskuggor är ju att man ser ut som man fått en välriktad smocka (eller två), men nu ska här provas iaf! smink är skoj (om inte annat får väl folk ha roligt på min blåtirade beskostnad).

det enda jag köpte som var komplikationsfritt var en ynka liten jeansväst (stl 36) som skall användas till alla mina t-shirts. jag äälskar mina t-shirts, men det är ju roligt om man kan variera sig på något sätt. har kört med kofta och scarf i alla de år, typ, och nu har jag en till variant..
det är jag och raggarna!

nu är jag tlött (tlöööött). och då är det väl lika bra att göra något åt saken (sova alltså, inte ta uppåttjack).. bäst att vara utvilad till den vilda omgången västeråsfest i morgon. OCH till hårklippningen. japp. mina slitna toppar ska väck! trots att det bara var fem månader sedan jag klippte mig senast.. det är ingenting i ias värld.

och för övrigt tycker jag att det är särdeles sorgligt att heath ledger är död. det är delvis brokeback mountains fel! först får han inte sin jake gyllenhaal och sedan dör han.. dubbelt snyft liksom (nej, jag kan absolut inte hålla isär film och verklighet..)

puss ia

låt: drive-by truckers - the righteous path
USA-musik när den är som bäst..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback