sangriaefterfest

Jag sitter just nu och efterfestar för mig själv. Efterfest klockan halv elva känns inte helt okej, men så är läget. Detta beror på att jag varit på förfest och sen inte köpte nån biljett till festen sällskapet skulle på (en så kallade spykologutspark). Att jag inte köpte biljett berodde på att denna fredag sedan minst en vecka tillbaka planerat att vara "en kväll jag absolut inte ska göra någonting". Det gick väl sådär halvbra. Men det var en väldig trevlig tjejförfest. Och att inte följa med ut var troligen bra. Då kanske jag är hyfsat pigg i morgon och orkar jobba kvällen sen. Men nu sitter jag alltså och efterfestar på ett glas sangria klockan halv elva en fredagkväll vilket känns relativt tragiskt. Särskilt när jag har vissa svårigheter med finmotoriken (vilket yttrar sig bland annat i att jag var tvungen att skriva om ordet "finmotoriken" fyra gånger..jag bjuder givetvis inte på mina misslyckade försök här...så generös är jag inte).

Idag har jag även klippt mig vilket var mkt välbehövt. Mina toppar behövde lite avkapning. Dessutom investerade jag i svindyr hårprodukt..jaja..det är inte ofta man klipper sig så man kan lika gärna gör av mer mer pengar på en gång.

Nej, nu ska jag ta och dricka upp min sangria.

image813
riktigt så här lyxig är den dock inte just i kväll, detta var "canary style" (observera att papegojorna nästan pussas)

Adios.

Helga

Antsy Pants - Treehugger
sjukt söt låt från filmen Juno som måste ses...nån gång..

Kommentarer
Postat av: ia

jag tycker det lät rätt mysigt med lite sangria-efterfest jag.. detta kanske är ett steg mot att bota efterfest-fobin! KBT när den är som bäst.
själv festade jag på god c-vitaminbrustablett med blåbärssmak samt en påse godis (ja, det var fredag så jag var värd en påse till)

Postat av: apotekstant

Blev du klippt av Kerstin? Isf är jag avundsjuk. Puss snütt!

2008-01-28 @ 08:29:59
Postat av: Helga

Jaaa, jag blev klippt av Kerstin! kände inte igen henne först, nu var hon typ helt blond igen o hade page..det var skitfint iaf! Pusspuuss

2008-01-29 @ 17:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback