SM i nyckelborttappning..

Igår lyckades jag tappa bort min cykelnyckel TVÅ gånger. Från att aldrig tidigare tappat den ökade jag statistiken rätt rejält. Först skuttade jag så mycket att den hoppade ur min ficka under friskispasset i stadsparken (det var sjukt skönt att träna på gräs..dock lite ojämnt ibland, sådär så man var nära att vricka fötterna..). Efter lite letande gav jag upp och gick hem och letade upp reservnyckeln. Sen tog jag och Johan en promenad för att hämta hem min stackars cykel som jag gömt i ett buskage. När vi letade lite efter nyckeln så hittade jag den plötsligt, precis där jag tänkt att jag måste ha tappat den (lyckades hitta den fläck jag låg och sprattlade på vid ett tillfälle). På vägen hem gick vi igenom botaniska trädgården där det fanns en massa vattenspridare och lekte typ tv-spelsgubbe genom att springa/smyga i gångarna och försöka få så lite vatten på oss som möjligt. Sen upptäckte jag att jag tappat nyckeln IGEN. Suck! Leken blev dock mer spännande när den gick ut på att på riktigt leta efter en nyckel (precis som i ett tv-spel!). Men nyckeln hittades inte...fast det hade jag å andra sidan aldrig ens räknat med att den skulle göra efter första omgången tappande så det kändes inte som någon enorm förlust.

Nu har jag precis kommit hem från le jobb och ska försöka skriva på mitt lilla projekt med nya aktiviteter till DV. Det går segt, och så är det jämt soligt vilket gör att jag inte orkar göra nåt.

Helgens 30-årsfest var som bilderna visar mycket trevlig. Vi var de gäster som fick ut mest av festen: vi kom först, ockupperade poolen och solplatserna på verandan, såg till att äta riktigt mycket mat och massor av tårta (så mycket att vi knappt orkade dricka nån alkohol förutom bålen som det bjöds på och därför typ höll oss nyktra), snattade åt oss de bästa sovplatserna i källaren, gick upp relativt tidigt och tog för oss av frukosten (plus frukostefterrätt som bestod av kvarbliven tårta) samt tog sedan över poolen och solverandan igen tills vi typ ett dygn efter att vi kommit dit åkte hem. Dessutom fick jag med mig ett helt fläskfiléspjut hem som räckte till två dagars middag! Snacka om bra fest! 

Helga

Sonic Youth - Superstar
mycket bra låt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback