våldsamma filmer + e-tunapartey.

mina två senaste love film-filmer var "nikita" (kvinnlig yrkesmördare typ) och "lady vengeance" (hämndlysten kvinna. samma regissör som gjort "old boy")
vadan denna våldsfilmstrend? jag som är en sådan fridfull själ.. jag går såvitt jag vet inte och när några drömmar om att likvidare folk.. och OM jag funderar på saken brukar det vara väldigt kortvarigt.

i helgen har jag fö.ö varit på fest i äckeltuna.. eller eskilstuna kan man också säga.. hos mina former arbetsterapeut therése. det var trevligt. jag åt två kebab med bröd tex!

jag lyckades även komma en timme för tidigt till tåget dit. jag stod där på perrongen och fattade inte varför man aldrig fick stiga på tåget... klockan VAR ju fem över halv. fem över halv fem ja.. jag trösthandlade en ELLE (älg) och en ben&jerry wich. jag ska aldrig mer köpa någon annan glass än den. den är världens godaste. hutlöst dyr, men sådana petitesser kan jag bortse från i detta fallet.
mm.. wich..


jag, tony (theréses pojkvänssambo) och marina. observera min extremt översträckta armbågsled.


en av theréses katter skötte musiken.


jag och en kombinerad hatt/megafon. mkt klädsamt.

nu ska jag försöka välja några låtar till åsa&marias gemensamma 30-årsfest nästa helg. emma gav mig DJ-uppdraget och jag har insett att de flesta av mina låtar inte är sådana som kanske gemene man vill festa till. hm.

nu ska jag omhänderta min kokosmjölk-kyckling-wokgrönsaks-gryta snott ihop. minst sex-sju portioner blir det nog. jag lyckas på detta storkoks-vis minimera antalet matlagningar ordentligt. bara att ta en påse ur frysen!

ciao!

ia

låt: biffy clyro - living is a problem because everything dies
särdeles roligt bandnamn. biffy.. fniss fniss. låten är f.ö ganska konstig.

Kommentarer
Postat av: huvet

En timme för tidigt igen! ;)

Ska oxå till åsa på lördag. vilken tid kommer du anlända (med tåg antar jag?)?

2008-07-21 @ 11:12:24
Postat av: Helga

Jo, jag vill festa till dina låtar!

2008-07-21 @ 16:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback