påsktågåkande

Men, hade vi inte kommit överens om att det var vår nu? Alltså, det blommar ju till och med i rabatterna! Sverige är inte ett bra land, jag hade inte haft något emot snö i januari, men nu? Nog med gnällande över vädret, jag är nog inte den enda..men det var tacksamt att det finns snö att gnälla över. Jag är på gnälligt humör. Förutom snön så kan jag gnälla på att jag inte har några som helst snygga kläder att ha på mig, att jag har haft dåliga hårdagar i en månad nu (bad hair month) samt att min lägenhet är dammig trots att jag precis dammsugit. Om jag fortsätter kan jag säkert komma på mer, men det får räcka så länge...

Håller på och packar mina kappsäckar för en påskresa, först en minivisit i Slöddertälje och sen styra sydväst för några dagar i Lilla Paris. Zorro ska få leva livet i Södertälje ett tag, vilken frihet att få gå ut när man vill och ha två storkatter att titta argt på. Men igår tränade han lite inför vildmarkslivet genom att hitta en livs levande pyttemus ute i snön som han höll på och kasta upp i luften. Jag tyckte synd om den lilla pipande musen (den pep faktiskt hur mycket som helst, supergulligt), men han såg så nöjd ut. Sen åt han upp den, äckelkatt. Dock vet jag inte om han tyckte att den smakade särskilt bra för han tittade längtansfullt på vår Ben&Jerry-glass direkt efteråt (alldeles för lyxig ovana, måste bryta den nån gång..men det är så sjukt beroendeframkallande).

Åh vad jag blev festsugen när jag såg bloggkollegas fina foton. Och vad gjorde jag i helgen då? Jo, jag jobbade och slet. Inte särskilt slitsamt dock, var på utflykt till Sigtuna (ett sånt riktigt gott ställe) i söndags och promenerade längs vattnet i solen, för då var det minsann vår. Vad skulle vintern hit att göra? (observera hur snyggt jag anknyter till min inledning här..).

Näpp, nu ska jag packa vidare och sen ta mig till skolan i snö för en tredjedels föreläsning innan jag åker hem och hämtar Zorro och drar vidare.

Glad påsk kära bloggläsare!

image865
hoppas ni får goda påskpägg!

Helga

Håkan Hellström - Vi två, 17 år
"skyll dig själv, inget händer här, men det gör ingenting om dina händer är här.." - jag känner mig som en fjortis igen och längtar efter håkans nya skiva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback