generellt noj-syndrom?

jag har inte tentaångest. däremot lite jobbrelaterad sådan. eller snarare möjlig-brist-på-jobb-relaterad ångest.. mina chefer är segast i världen och vägrar ge besked angående om jag får förlängt vick eller ej.. osv.. osv.. i all oändlighet!

eftersom jag tydligen är pessimistiskt lagt i denna fråga har jag redan börjat knåpa ihop ett nytt CV, vilket visade sig vara rätt tidsödande. jag kan verkligen vara petig med meningsuppbyggnader om jag är på det humöret..
jaaa, det märks inte i ynkbloggen, då skriver jag bara på och försöker undvika att ihopskriva för många ord (min nya ovana).
inte blev jag muntrare till sinnes av att läsa mitt dumma horoskop i ELLE heller. där stod det att jag skulle få genomlida yrkesmässig ovisshet under sommaren. jävla ELLE. sparka på den som ligger bara!
jag brukar aldrig bry mig om vad det står i horoskopen. horoskop är fjantigt. men detta var depressionerande, banne mig. ungefär precis det sista jag ville läsa. kunde det inte ha stått att jag skulle bryta en tå eller bli uppäten av aggressiva illrar istället?

nu ska jag brun-utan-solifiera mig lite. jag har, utöver min potentiella jobbångest, även fått lite solnoja. jag tycker att jag fått fler rynkor bara av den senasten månadens solvistelse. hjäääälp! jag vill inte bli ett russin-sviskon i unga år! har därför investerat i dyr solskyddsfaktor-spray och, som sagt, även fejkbränna. rädda vad som räddas kan av min hy!

hm. jag tror jag är drabbbat av generellt noj-syndrom. en ny diagnos för DSM-IV!
terapi någon?

nu ska jag bläddra vidare i dumma ELLE. kommer säkert ramla på något skrämselpropagande-reportage om solens skadlighet, dessa brukar komma vaaaarje år i typ alla tidningar.

ia

låt: dizzee rascal - fix up look sharp
jag har fåttt lite hiphop-återfall. yo! dizzee är bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback