pre-postklin

Nu har jag städat hela min lilla lägenhet, noggrannare än någonsin. Det var lite lättare när varken säng eller hylla fanns i vägen. Det känns som om jag ska flytta...men jag antar att detta är vad som krävs för att få plats med 15 personer på 20 kvadrat. Bra att jag för en gångs skull får ordentligt städat!

Nu har jag snart bara mig själv att fixa till. Ska inleda projekt duscha och försöka piffa till mig lite inför kvällens läkarsittning. Johan har ca tjugo minuter kvar innan han kan räknas som en sådan (mycket vuxenpoäng där..inte till mig dock..). Jag hoppas inte jag kommer vara för ouppklädd, när man i princip inte känner någon som ska gå har man ingen att kolla av dresscoden med. I vilket fall som helst så äger jag ingen balklänning, eller någon annan långklänning heller för den delen (men jag ska skaffa somrig långklänning nån dag jag känner mig rik, finns hur många fina som helst nu har jag sett..). Men jag satsar på att piffa till min gråa grej med nåt i midjan och en blommig scarf. Dessutom ska jag göra ett försök till att överleva kvällen i högklackat (ehm, eller, så värst högklackade är de inte men några centimeter högre än ingen klack alls..) vilket inte brukar vara min grej riktigt...antagligen kommer jag drabbas av akut fotsmärta under kvällen och bör ha med ett par back-up-skor.

I natt drömde jag en knäpp dröm. Det var nog för att jag för en gångs skull (på grund av sängbrist) sov hos Johan. I drömmen satt jag och stirrade på en hiss och det var nån slags reklamtavla ovanför som typ rullade runt så det stod olika saker på den och ibland så stod det "first floor power" vilket jag tyckte var det roligaste jag sett någonsin i princip. Jag tror att bloggkollega var med och såg det humoristiska i det hela, men nu såhär i efterhand tycker jag det är rätt tveksamt. I alla fall så skulle jag försöka ta kort just när "first floor power" visades ovanför hissdörren men det var sjukt svårt för när jag tryckte in avlösaren och började ta kort så hann det ändras så att skylten visade något annat. Frustrerande!

Nej, nu måste jag snart ta och skutta in i duschen om det ska bli något firande i kväll...

Helga

Sebastien Tellier - Divine
har haft den på hjärnan de senaste dagarna, helt klart grymmaste schlagerlåten! att han dessutom åkte in på scen i en golfbil, andades in helium från en ballong under uppträdandet samt att hela doakören hade långt hår och skägg  gjorde inte det hela sämre!

Kommentarer
Postat av: bloggkollega

liiiite roligt var det..

2008-06-02 @ 06:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback