sverige är inte ett bra land..

Snöblandat regn är INTE okej! Särskilt inte när man måste ut i det. Dessutom hade jag tänkt vara hyfsat fixad inför kvällens firande av att kursen från helvete äntligen är slut. Men hårtillfixning alternativt sminkning skulle bli kraftigt motarbetat av detta väder. Jag tänker dock strunta i den här halvvintern och låtsas att det är sommar, med blommig klänning och blomhårspänne. Så helt fel i sammanhanget, men det struntar jag i. 

Jag vill ha semester. Helst i ett mindre snöregnigt land. Dream on....

I helgen var jag i ett mindre regnigt Trollhättan (mkt ovanligt, det har annars regnat varje gång jag varit där). Vi försökte ta del av det lokala livet genom att gå och bada, äta lunchbuffé, gå på bio, äta sushi och gå ut och dricka öl. Det blev faktiskt godkänt på samtliga punkter trots att biosalongen var av ynka storlek och utbudet av ynka kvalitet. Dessutom kunde jag lägga till lite fler timmars tågåkande, och en helt ny och spännande rutt som innebar buss från Örebro till Karlstad. Man upphör aldrig att förvånas över SJ:s reseförslag...men bara man kommer fram (och helst i tid också..) så. 

Nu ska jag nog deppa lite till över hur tråkigt det är med novemberväder...sen ska jag på något sätt försöka ta mig ut utan att bli helt dyngsur. 

Helga

Laura Marling - Failure

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback