working 7 to 17.45, what a way to make a living..

idag har jag inte varit hemma och snutit mig konstant, o nej, jag har varit på jobbet och snutit mig lika konstant.. skillnanden blev att nu fick mina medmänniskor lyssna på mina snörvelljud också.

jag känner mig sjukt skabbig idag.. gör alltid det när jag är sjuk. spelar ingen roll att jag tvättade håret igår, det är helt stripigt idag i alla fall. och röd under näsan är jag. ynka hy. blek ("men vad BLEK du är!" var det första en av sjuksyrrorna sa idag när jag kom till avdelningen. kul kul, gjorde genast att jag inte kände mig ett dugg bättre) samt kall om tassarna. hatar att vara kall om tassarna. stackars mina patienter. jag får börja arbete med tumvantar på.

en trevlig sak är att jag fyllt på mitt förråd med godluktande body lotions. en med creme caramell-lukt och en med vit choklad. mums! även en tasskräm med.. eh.. trädgårdslukt fick komma hem till mitt badrum. dock hade alla grejor lika gärna kunnat lukta gammal strumpa eftersom mitt luktsinne är på semester på annan ort för obestämd framtid.

angående rubriken ovan där så är det precis så länge jag jobbade idag. att sitta och sammanställa kommentarer på de nya lönekriterierna är mitt nya fredagsnöje!
höll tom på att glömma att skicka ett MMS till bloggkollega med dagens nemo. så fascinerande var det.. men nu är ordning återställd, jag är hemma, helga har fått en bild på en tussig ia och en suddig nemo och jag har mailat iväg min mödosamt sammanställda sammanställning. end of story.

nu ska jag borsta tänderna, sätta på mig varma sockar och krypa ner i min säng med "den lille vännen" av donna tartt.  nåt mysigt måste jag ju få göra.. det är ju faktiskt fredag.

snörvel på er!

ia

låt: fleet foxes - sun it rises
ibland tycker jag att de låter som "band of horses"..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback