helg kom och helg gick..

nu har jag avverkat en helg. har inte gjort så mycket vettigt. gårdagen tillbringades sovandes i stort sett hela dagen. mkt behövligt. idag tvingade jag ner mig själv till gymmet och gymmade mig lite, sen jag jag till H&M och upptäckte att de hade sympatisk rea. en stjärnblus och en smalrandig polotröja rikare och sammanlagt 160 kronor fattigare blev jag. det var det värt. sen gick jag till stadium och köpte en reflexväst för att känna att jag köpte något nyttigt också. nu slipper jag bli överkörd när jag är ute och springer i mörkret. det är positivt.

(mörkerspringning är min nya grej, man kan vara lite inkognito och slippa bli utglodd av sina medmänniskor som bedömer hur mycket man flåsar.. i mörkret ser de mig inte! mooahahah!)

hm, nu har jag bara skrivit om vad jag handlat i bloggen på sistone. det ska jag sluta med. jag ska istället skriva om vad jag syr om! det känns mera händigt.. jag har 2nd tass-shoppat (aaaarrrgggh! där kom shoppingen med igen!) en kavaj och en jeansväst som jag ska fiffla om lite. kavajen ska bli en lång kavajväst och jeansvästen ska bli en.. tja.. kortare jeansväst. ifall det inte blir totalt misslyckat ska jag visa när jag sytt klart.

för övrigt lyssnar jag på band of horses, läser senaste sonic (som hjärntvättat mig att köpa frida hyvönens nya skiva) samt tvättar. dessutom har jag dammsugit och handlat frukt och godis (eftersom frukt INTE är godis, vad än all  propaganda säger, så måste ju äpplena kompenseras med inköp av äkta godisvara. just det!)

för övrigt 2 så har jag träningsvärk i baksida lår. ordentligt också! mkt märkligt.. jag misstänker vad som kan ligga bakom dock.. kan sammanfattningsvis säga att vissa träninsgformer är roligare än andra. ibland tränar man visst utan att ens märka det.

nu fick jag sms från cecilia att älggask-biljetter är inköpta. jag ska gaska mig igen! hm, äntligen en chans att använda någon av mina mer piffiga klänningar som känns för uppklädda för after work, vilket är typ det enda jag gör i festväg these days. INTE okej. jag vill vara lite glammig!

nu ska jag rädda min tvätt. och filosofera över lämplig klänning. och be till högre makter att jag inte lyckas förstöra mina västar totalt när jag ska börja sy om dem..

puss på er som läst så här långt!

ia

låt: sophia somajo - i-rony

med på senaste sonically speaking. hm, jag tror jag visst blev lite hjärntvättad att köpa hennes "laptop diaries" också. jäkla sonic! de ruinerar mig på skivköp! hmpf..

Kommentarer
Postat av: kollega

av någon dunkel anledning lät mörkerspringning rätt så trevligt. Jag har inte tränat på aslänge nu, kanske skulle inhandla reflexväst för lite spänning i tillvaron (fast det är väl mer spännande om man kör utan, då kan man ju bli överkörd..). Åh, jag vill också på älggaski...det var som sagt år och dag sen man piffade till sig för sånt. Dessutom har de ju fina men äckliga efterrätter (om det är såna som den vi snodde för några år sen)...men jag sitter väl på ett tåg eller nåt då. Eller är långt bort åtminstone. Puss o hej

2008-10-20 @ 14:00:03
Postat av: ia

ååååh. jaaa! den roliga kvällen när vi tog spökbilder i trappan och helt fräckt sprang in under sittningen och snodde någons efterrätt. som hämnd kanske någon liten full student skuttar in och snor min efterätt denna gång, what goes around comes around. fast vid tanke på att den är äcklig gör det inte så mycket.. mooahahah

2008-10-20 @ 15:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback