äntligen en hemmadag

Jag har haft hemlängtan under den senaste veckan intensiva heldagar. Början på en ny kurs brukar innebär att man har tid med sånt man inte hinner med i tentainläsningsstressen,  typ läsa icke-skolrelaterade böcker, ladda ner musik, ta sovmorgnar, kolla in höstutbudet i affärerna och liknande mysiga aktiviteter. Men nu slängdes man rakt in i organisationspsykologiverkligheten direkt. Suck. Förra veckan hade jag också extremt ont i huvudet varje dag och orkade inte annat än att lägga mig på sängen och bli matad med choklad efter en fullspäckad föreläsnings/grupparbetsdag. Denna veckan började också intensivt, måndagen kändes ungefär lika omfattande som en hel vecka under en lugn kurs och igår var det föreläsningar/seminarium hela dagen. Jag har bara sett fram emot att slippa stressa iväg varje morgon och komma hem helt slut någon gång på eftermiddagen,...(typiskt att tänka så som den bortskämda student jag är, arbetande människor är givetvis alltid borta hemifrån 40 timmar i veckan och de klagar minsann inte...men de behöver faktiskt inte heller läsa skitttråkiga vetenskapliga artiklar när de kommer hem efter en arbetsdag!)

Men idag har jag fått bestämma över min tid helt själv! Tack vare (hmm) ett inställt studiebesök och det faktum att vi inte kan hålla på mer med grupparbetet innan vi vet mer om vad vi ska grupparbeta om vilket är omöjligt att veta innan vi fått besked gjorde att det blev en lucka i almanackan. Som så klart genaste fylldes upp med "plugga inför dugga". Men jag fick åtminstone vara hemma! Och jag har ägnat mig åt att läsa Kauffman och faktiskt varit rätt duktig, men också belönat mig med choklad och plommon. Om jag läser lite till idag så har jag faktiskt lyckats kombinera pluggande och restoration (vilket betyder återhämtning/avkoppling...troligen det viktigaste begrepp jag lärt mig hittills på psykologprogrammet) på ett bra sätt. Dessutom har jag äntligen fått tid till ett litet blogginlägg, helt otroligt.

Nu ska jag i alla fall vara en duktig hemmaflickvän och diska och sen ska jag faktiskt gå och träna så jag åtminstone får röra lite på mig idag.

Helga

Okkervil River - Long coastlines
jag har också laddat ner lite ny musik, till exempel okkervil rivers nya skiva "The stand ins"...om jag hinner lyssna igenom den är väl inte helt säkert men jag ska jobba på det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback