ett väldigt ynka blogginlägg

Jag tänkte bara ge ifrån mig ett livstecken efter en vecka utan påslagen dator (i princip..jag har tjuvlånat johans mac litegrann eftersom den är så lättväckt, min dator är det däremot ett mindre projekt att bara få igång). Har nu börjat den beryktade termin åtta och Organisationspsykologikursen som tydligen även är känd som KFH (kursen från helvetet). Mina intryck såhär långt säger mig att det troligen ligger något i det. Bye bye sovmorgnar och inplanering av trevliga saker mitt i veckan och hej hej fullspäckade heltidsschema med krävande grupparbeten, duggor och examinationer i konstiga former (promenadtenta är ett alternativ).

Gnäll gnäll gnäll och dessutom jobbar jag i helgen. Ingen rast och ingen ro. Förutom nu då, för nu har jag faktiskt tagit mig en välförtjänt lunchrast innan jag ska iväg och träffa min kontaktade person. Men nu får min lunch anses vara slut.

Ett Riga-inlägg med bilder på goda drinkar kan eventuellt dyka upp någon gång också...vi får väl se vad som hinns med här..

Helga

Håkan Hellström - Hurricane Gilbert
en fin håkanlåt funkar alltid..jag har ett ouppdaterat musikarkiv för tillfället..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback