tv-kväll med klass 9a

Jag har en mysig hemmakväll med tv och godis. Eftersom jag faktiskt var och tränade (på ett asjobbigt styrkemedelpass, jag har en lång kamp framför mig innan jag kan börja med intensivpass igen känner jag...) belönade jag mig med lite godis. Ja, faktiskt LITE. Jag håller på att träna på att inte alltid köpa såna stora mängder godis så jag mår illa (för jag måste givetvis äta upp allt med en gång). Jag har typ aldrig köpt godis för under 20 kronor tidigare, men nu har jag två gånger faktiskt handlat för runt en tia. Bra jobbat! Tyvärr räcker det ju inte så länge då, men ibland behöver man faktiskt inte med (oj, jag ska det här "behöver jag verkligen detta?" gå över till att gälla godis också..?).

Nu har jag sett Klass 9A-uppföljningen. Det är omöjligt att se på Klass 9a utan att åtminstone få tårar i ögonen. Under avslutningsprogrammet i våras bara grät jag en massa. Men det är ett sånt riktigt mysigt program. Det får en att bli sugen på att bli lärare i stället. En BRA lärare alltså, en sån som ser till att alla elever börjar tro på sig själv och höjer sina betyg i alla ämnen trots allt som är emot dem. Och en som inte särskriver (jaa, jag är faktiskt upprörd över att det finns särskrivande lärare, man borde inte få ta examen utan att ha gått en antisärskrivningskurs om man ska undervisa barn i svenska).

I morgon är det fredag, äntligen! Detta har varit en lång och hård vecka faktiskt. Men i morgon är det grupparbete som gäller och sen är det tänkt att jag ska gå på personalfest en sväng. Eftersom jag är så gammal att jag inte orkar festa två dagar på rad längre tänkte jag dock gå hem i tid. Och bara dricka öl. Sprit är farligt. Sen blir det Västeråsbesök på lördag. Vi ska äta god lunch, försöka övervinna shoppingmotståndet och partaja lite också. Blir nog en sån riktigt trevlig helg!


Klass 9A - bra program om man vill gråta lite..som ju tyvärr har  slutat nu och de små niorna har börjat gymnasiet.

Helga

Velvet Underground - Pale Blue Eyes

itunes har skapat ännu en skitbra playlist åt mig med bland annat tom waits, nick cave, leonard cohen, pixies, bright eyes och velvet underground...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gick Basshunter i 9a!?

2008-09-19 @ 22:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback