ålands (möjligen) senaste nytillskott!

Jag har precis pratat med min kära barndomsvän som fick barn för en vecka sen! Så himla coolt! Ser fram emot att se det lilla livet, det känns lite magiskt på något sätt. Särskilt eftersom vi träffas så sällan nuförtiden att jag liksom inte alls sett henne under graviditeten - och så plötsligt kommer det bara ett sms om att de har fått en son. Det måste bli en tripp till Åland för att hälsa på underverket i sommar, ser fram emot det himla mycket.

I övrigt har dagen ägnats åt bland annat ätstörningar och städning. Det började med ätstörningar på förmiddagens föreläsning, att prova på att registrera allt man ätit gjorde mig så hungrig att jag var tvungen att lyxa till det med ett blåbärswienerbröd från Fågelsången. Det ska nog bli en fin torsdagstradition, det är trevligt med traditioner. Sen skulle jag skriva ut en mängd artiklar och då var såklart datasalen ockuperad. Som alltid. Dubbelsuck. Åkte hem och åt soppa i stället och på eftermiddagen kom jag i gång med en annan typ av produktivitet - storstädning. Mycket välbehövligt. Nu är jag hungrig igen, trots att jag åt massor till mellanmål eftersom jag blev superhungrig bara någon timme efter lunchen. Och sötstugen, tror faktiskt att jag verkligen behöver gå på avgiftning efter påskens choklad i mängder. Men har inte motiviationen att genomlida någon avgiftning just denna vecka...och troligen inte nästa vecka heller.

Undrar om jag ska hitta nåt trevligt att titta på på svt play i kväll. Det är ju himla smart faktiskt med sånhär webtv, jag tittar knappt på tv annars och missar alltid när det väl är något jag vill se. Mycket bättre att kunna se det på datorn när man själv känner för det! Igår plöjde jag till exempel tre avsnitt av dokmentärserien "Tonårsliv" och skapade mig ett beroende av att fortsätta följa....

I morgon är det fredag! Redan! Som det ser ut blir det en rätt fullspäckad dag, sen ska jag försöka ta mig iväg till friskis och träna lite för att sen ha en hemmakväll med mig själv. Det ska bli otroligt skönt faktiskt. Jag ska duscha länge, smörja in mig med min seohora-bodylotion, äta godis och se på film. Sen blir det Hudiksresa på lördag, har hört elaka rykten om att det ska ha snöat där idag...det är inte okej!   

Helga

Jumper - Tapetklister
en gammal 90-talsklassiker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback