ingen söt hund, men däremot lite sol bakom molnen

Jag har inga "söt hund"-bilder att lägga upp, sånt funkar ju annars bra i bloggi. Vilket litet fluffo! Vill också ha..eller, rättare sagt...skulle vilja att någon som bodde i närheten hade en sån söt som man kunde hälsa på när det passar. Jag har inte tid för en hund just nu, det räcker med Zorro. 

Idag har jag fortsatt jobba på att bli av med mina flextimmar innan min sista dag på söndag. Idag lyckades jag få tillåtelse att gå två timmar tidigare, det kändes väldigt lyxigt. I morgon ska jag försöka mig på lite flexande igen för i helgen vet man aldrig hur det blir med sånt. Lagom till jag trampar hem från jobbi med Alex Schulmans sommaprogram i ipoden (det var för övrigt bra, han gjorde dessutom som Kristian Luuk och hyllade sin spykolog i ett avsnitt, sånt gillas) så tittade också solen fram bakom molnen. Härligt, för det kändes lite deprimerande att sitta i en bil halva dagen i söndags när det var så fint väder och sen mötas av ihållande regn i går morse som fortsatte hela kvällen. Man är väldigt enkel vad gäller mående när man blir positiv av lite ynka sol...

I helgen besökte jag Södertälje och världens sötaste lilla bäbis, Rasmus hette han och var väldigt behändig. Han var glad och nöjd nästan hela tiden och bara log och skrattade, ett riktigt visningsexemplar. Vi grillade med hans föräldrar och familj ute i enhörna och hade det jättemysigt. På vägen hem höll jag nästan på att köra över en grupp på minst tio vildsvin som promenerade över vägen, coolt var det dock att se vildsvin sådär in real life. 

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen läsa lite tror jag. Alternativet "dammsuga" känns inte lika lockande. 

Helga

Beach Boys - Don´t worry baby
mysmusik från beach boys summer love songs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback