brills..

jag vill ha nya glasögon. under årens lopp har jag sakta men inte helt osäkert accepterat att jag är typ halvblind, och kommit fram till att jag får ta och utnyttja det hela på bästaste sätt = fina glasögon.

de jag har är ju ganska fina. de funkar till allt, men jag vill ha nya. eller snarare ett par till. man har ju liksom inte bara ett par byxor (eller jo, så är det nu i mitt fall, mestadels beroende på att jag inte kommer i mina andra, men detta skall åtgärdas.. någongång..) eller alltid samma frisyr (jo, en del har det med. men det är booooring).. äh, vilka kassa exempel jag kom med nu då!
det jag vill komma fram till var att gemene man ofta har ett ynka par glasögon de använder. jag är absolut inget undantag. jag är också en gemen man. jag äger ett ynkans par glasögon och det är ju not much to hang in the christmas tree!

min linslangare lensway har även glasögon i sitt sortiment. där kan man beställa hem
glasögon, prova hemma i lugn och ro och sedan välja ut lämpligt par.. det låter bra. jag vill prova någon gång när jag är stadd vid kassa!

helga. jag har haft på mig julklappshörhängena (modell svart) hela veckan. så riktigt lämpliga vardagsörhängen! bara som värdefull information..

ciao!

ia

låt: the bogmen - hey ya
det här var den roligaste covern jag någonsin hört! det är en av få låtar där jag faktiskt funderar om jag inte skulle gjort saken bättre själv? fast iofs är det en ganska stor del av charmen att det låter så taskigt.. uppsnokad på spotify såklart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad bra att hörhängena kom till användning! det är praktiskt med såna där enkla saker man kan ha i öronen typ jämt utan att nån tycker att man är tråkig som inte varierar sig...ungefär som med glasögon (fast hörhängen är ju betydligt billigare att köpa)

2009-01-23 @ 17:46:12
Postat av: Helga

Varför vill jämt mitt namn försvinna när jag ska kommentera? Ynk-blogg!

2009-01-23 @ 17:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback