men på tiden!

nu verkar det som det här evighetslånga projektet "operation primärvård" äntligen har gått i land.. eh.. i hamn..?
det enda som behövs nu är ett styckte lönesamtal (jag vill ha en rejält tilltagen sådan efter allt detta hattande) samt ett påskrivet anställningsvatal. jag vet vilken dag jag skall börja och var jag skall hålla hus (kommer bland annat hang outa på avdelningen där min vän pauline är nurse. det är lite roligt..)

jag hatar mitt hår. det måste nog klippas .den frisyr jag har nu är icke gjord för att sparas ut. resultatet blir.. tja.. stripigt! not very fint. not at all.. dagens i-landsproblem. har man inte problem så skaffar man sig :/

ett annat i-landsproblem är det ständiga "så mycket bra grejor, så lite tid.." både vad gällande musik och böcker. särskilt böcker. det är ett större projekt att införskaffa en bok och läsa ut den än att lyssna på en ny låt på spotify. nu står det ett gäng böcker i in bokhylla som vill läsas.. jag tror nog att de rentav kollar anklagande på mig ibland. och gråter sig till sömns. men jag har åtminstone dragit ner på min ynktidnings-konsumtion. bord enog dra ner på mitt internetande as well..men en sak i taget.

ciao bellor!

ia

låt: the dodos - fools
den kom upp på playlisten..


Kommentarer
Postat av: Cecilia

grattis till jobbet!! :D :D :D :D

2009-01-29 @ 09:48:21
Postat av: Syster D

Grattis!

Postat av: ia

tack flicks!

2009-01-29 @ 20:07:26
Postat av: huvetedvig

Grattis!!! :D

2009-01-29 @ 20:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback