gnäll gnäll gnäll!

Just nu får bloggen återgå till att vara gnällblogg för min del. Det var skönt bara att skriva ordet "gnäll", nu vet jag inte riktigt vad jag egentligen ska gnälla över. Förutom att jag typ är sjuk eller något, i vilket fall som helst har jag ont i magen hela tiden i kombination med jobbig svidande huvudvärk. Och är så trött att jag bara vill bädda ner mig och sova ett dygn eller två. Men icke, här ska jobbas hela helgen. Dessutom är vädret bipolärt (ösregn-sol-molnigt-duggregn-sol-ösregn) och jag måste åka till jobbet om en dryg timme, har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska ta mig dit (cykla, buss, tigga skjuts?) men ska jag cykla måste jag hitta mina regnkläder, ska jag ta bussen måste jag åka så jag är på jobbet en timme innan jag börjar för att inte komma försent och ska jag tigga skjuts måste jag ringa runt lite. Jobbiga beslut alltså! Igår kväll var jag åtminstone ledig eftersom jag hade jobbat dag och vi var ute och åt på Meza-restaurang med två AT-kollegor till Johan med respektive. Skönt att ägna sig åt någon normal helgaktivitet i alla fall, trots att det känns som typ onsdag. Åh vad jag längtar efter att få ha kontorsarbetstider och vara ledig på helger! Sen kanske man kan jobba typ 75% också och vara ledig mer än så. Instämmer i de gamla slagorden "vi vill ha sex, vi vill ha sex, vi vill ha sex timmars arbetsdag!". 

För övrigt rekommenderar jag alla att gå in på www.bok.nu och betygsätta lästa böcker, surfa runt och få lästips. Jag har botaniserat lite på Trollhättans stadsbibliotek och ska dit igen på tisdag tänkte jag, de har ett sånt riktigt gott utbud och det är inte en miljon reservationer på de populäraste böckerna som det brukar vara i Uppsala. 

Hoppas ni har en trevlig och ledig helg allihopa! Ska i alla fall muntra upp bitterinlägget med en liten bild så ser det lite roligare ut...


smögenskutt under ett dagsbesök tidigare i sommar/vår...kallt ser det ut att ha varit i alla fall

Helga

Broder Daniel -Happy people never fantasize
min favoritneggomusik, de är så härligt deppiga...

Kommentarer
Postat av: ia

en sån riktigt cool bild! fast det ser smått livsfarligt ut.. himlans så spänstig du är iaf!

2009-07-12 @ 11:41:54
Postat av: cecilia

jag håller med. verkligen fin bild. ni har ju talang för att fota (o bli fotade)!

2009-07-12 @ 16:45:08
Postat av: Anonym

Sex timmars arbetsdag måste vara det optimala?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback