målning..

i helgen är jag hemma i lumnäs iklädd röda snickarbyxor. mkt fashion det hela! utrustad med skrapa, penslar och vitfärg har jag gått lös på några vita lister på ett av våra hus.. får jag säga det själv blev det himla bra! det är kul att måla!

hm.. har faktiskt inte sysslat med så mkt annat än detta i helgan. målat och ätit pappabakade mandelnasse-bullar för hela slanten! ja, och hennat håret då. färgen har mörknat lite sedan i fredags f.ö. rätt coolt att man kan få sånt resultat med torkade blad, citronsaft och en ynka skvätt honung. fascinerande.. och miljövänligt! (och särdeles tidkrävande.. alltid ska det finna sen hake. hmpf.)

i eftermiddag ska vi iväg med grannarna till fiskrestaurang i söderhamn. muuuums! gott med firre! inte mer än rätt att jag också får lite sus och dus! lillebror har nämligen långhelgsledigt och är ner hos storebror med familj i nybro, och de skulle gå på  allsvensk fotboll! kalmar ff mot djurgården! fuuuuuusk! vill med. men nu får jag åtminstone fiskkompensation..

ja, jag har eg inget mera vettigt att skriva..

nu ska jag gå och inspektera mitt hår en stund. är alltid väldigt spegelfixerad efter jag gjort ngt drastiskt med mitt hår..
till verket!

ciao!

ia

låt: beach boys - fun fun fun
the somrigaste there is!

Kommentarer
Postat av: Syster D

du är sååå fin i håret!

Postat av: huvet

Kommer det några fler bilder på håret? Jag har ju inte möjlighet att se dig personligen... =)

2009-07-15 @ 13:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback