konsten att argumentera med en katt

Idag har jag haft en dag nästan helt utan social stimulans. De enda personer jag har talat med idag (msn och sms räknas inte) är:

-tant som jobbar på ett bussresebolag (enbart via telefon)
-min patient
-före detta klasskompis i journalrummet
-min blivande uppsatshandledare
-johan (också enbart via telefon)

Jag tycker det är lite obehagligt att det i värsta fall kan gå en hel dag utan att man ens pratar med någon, det är tack och lov rätt sällan det händer men ändå. Eftersom jag inte haft så mycket människor omkring mig och suttit hemma och pluggat på förmiddagen har jag haft gott om tid åt att prata med Zorro. Det har dock inte handlat om några trevliga samtal idag. Han har varit på sitt allra trotsigaste humör och vägrat lyssna på mina tillsägelser (t.ex. vad gäller att hoppa ner från bordet, inte lägga sig på mina papper, inte hoppa upp på datorn, sluta stå och gnälla vid ytterdörren, stänga dörren efter sig till badrummet när jag duschar...ok, den sistnämnda uppmaningen kanske var lite över hans förmåga men ändå). Han verkar konstigt nog inte förstå att det är allvar när man får en irriterad röst heller, ibland skulle det underlätta om han hade lite fler mänskliga drag.


min krävande monsterkatt som inte vill vara med på bild..

Helga

José Gonzales - Love will tear us apart
mysig Joy Division-cover...


Kommentarer
Postat av: ia

själv pratar jag med alldeles för många personer om dagarna. jag är ytterst asocial när jag kommer hem från mitt jobb. men ett ynka blogg-inlägg ska jag väl kunna åstakomm åtminstone!

2009-03-03 @ 22:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback