dexterblogg..

medan bloggkollega har håkan:at sig har jag roat mig med TV-maratom tillsammans m lillebror i helgen. han hade köpt första säsongen av dexter och vi skulle kolla ett avsnitt. kanske två.. när vi stängde av hade vi plöjt sex stycken. men det är så braaaaa.. cravings, cravings, vill se meeer!


seriemördare? javisst!

alla som gillar moraliska (en hemmasnickrad varient av moral åtminstone) seriemördare utan jobbiga samvetskval bör genast kolla! dessutom är det skönt att se några poliser som INTE är som tagna direkt från catwalken (har sett ett CSI-avsnitt och allas onaturliga snygghet var det jag mindes efteråt). som spykolog kan man säkert hitta massa psykologiska logikluckor i hans psykopatism (eller vad han nu kan tänkas ha för diagnos) men som sjuk gymnast sitter jag och gottar mig åt det hela.

rekommenderas!

ia

låt: nina simone - pirate jenny
jag tänker på sjörövarejenny i bamse! eller kanske i nationalteatern version..

Kommentarer
Postat av: Helga

jag har också lite planer på att bli beroende av en tv-serie...men det är opraktiskt på vissa sätt också (tidskrävande). Fast det är ju bara en fråga om prioritering...

2009-09-21 @ 17:50:57
Postat av: ia

jag varmt rekommenderas! du bör dock ha en hel säsong tillänglig (för att undvika ångest) samt en hel massa tid! min nya besatthet efter dexter ska bli twin peaks eller pushings daisies har jag tänkt (love lovefilm!)

2009-09-21 @ 19:20:55
Postat av: Väderkvarnen

En vecka kvar...

Andra om Dexter: <a href="http://ynka.blogg.se/2009/september/dexterblogg.html" target="_blank">Ynka</a>, <a href="http://pansky.blogg.se/2009/september/den-som-vantar-pa-nagot-gott-vantar-alltid-fo.html" target="_blank">Crazy</a>, <a href="http://www.cageman.se/?p=1023" target="_blank">Cageman</a>


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback