edward scissorhands..

jag har sett edward scissorhands. tim burton har haft mer än ett finger med i spelet (manus och regi typ) och detta är ju givetvis bäddat för succé. jag såg edward scissorhands när jag var liten och då blev jag lite rädd. det blev jag tack och lov inte nu. bara road, rörd (japps. jag satt minsann där och snorade. jag är väldigt lättrörd gällande filmer uppenbarligen) och ännu mer säker på att tim burton är bäst i världen på filmliga grejor! tjohoo! can't wait tills alice i underlandet kommer!


kolla vad söt han är! jag förstår att avon-tanten tog hem honom.


se så fint!


jag kom inte ihåg att winona ryder hade långt hår i filmen. mycket fånigt. hon ska ju ha mörkt kort hår och se lite mystisk ut hon med ju! fast rådjursögonen är ju med åtminstone..

nu tror jag att jag sett alla tillgängliga tim burtonfilmer utom apornas planet och peewees big adventure.. lika bra att hålla sig undan den försnämnda åtminstone, då kanske jag måste sluta glorifiera tim burton och det vill jag ju inte! peewee verkar dock lite skoj så den ska jag nog ta en titt på en vacker dag.

puss ia (som har kung fu panda och adaptation att se härnäst)

låt: god help the girl - come monday night
hur fin och mysig som helst ♪♪♪ alla måste lyssna!

Kommentarer
Postat av: Helga

åhh, jag älskar edward scissorhands! blir också helt rörd av den. jag vet knappt hur många gånger jag sett den, men nu var det länge sen...och jag hade heller inget minne av winonas långa hår, konstigt att man bara förtränger en sån grej för att hon alltid har kort mörkt coolt hår.

2009-09-18 @ 07:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback