lappmössa med tofs på. fy fan vad det snöar!

nu har det snöat konstant i typ tre dagar. varje natt väcks jag av plogbilen som cruisar runt utanför mitt hus. västra tullgatan måste vara den mest välplogade gatan i hela hudiksvall!

denna helgen blir det officiellt jul. jag har satt upp två adevntsljusstakar och ett luciatåg samt spridit ut några små tomtar lite här och där. mysigt. helst skulle jag vilja ha lite juliga gardiner, men just nu känns detta som överkurs.

idag vankas det dackås-fika med jobb-gänget, en liten shoppingrunda samt pepparkaksbak komplett med glögg. finfint! pepp, pepp! julen tycker vi om!

jag har uppdaterat min lovefilm-lista också, nu är det idel julfilmer som gäller!
"livet är underbart", "scrooged" och "miraklet i new york" har jag tänkt hinna kolla in under december. andra bra-a julfilmer, som jag redan sett och således kan gå i god för, är "nightmare before christmas", "elf" och.. tja.. "love actually" var ju inte så dålig den heller.


kidnap the sandy claws..

 

nu ska jag försöka organisera i mina garderober. helt plötsligt finns det ingen plats däri längre.. och det är ju möjligt att jag kanske skulle vilja handla något någongång..

 

toodles!

 

ia

 

låt: willie nelson feat norah jones - baby, it's cold outside

lite julish, de sjunger åtminstone om kallt väder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback