inte lika fattig student

Idag har man fått CSN-pengar och jag känner mig därmed rik. I morgon ska jag cykla till Willys och storhandla (hehe, så mkt man nu kan storhandla när man måste få plats med allt på sin cykel..). Alltså, jag fattar inte att det redan är slutet på november. Snart är det liksom december, julmånaden. Hur gick det här till? Terminen har bara flugit fram som vanligt. Nog för att jag inte tycker om när det känns segt och händelselöst, men ibland undrar man vad man gör av all tid. Vad har hänt den här terminen egentligen? Inte mycket...(hmm, och nu sätter jag igång med mitt årstänkande och måste fundera på exakt vad jag gjorde för ett, två, tre år sedan och det är lika kul men tragiskt varje gång jag inser att allt egentligen är sig likt).

I kväll är det
PangMusik, men jag ska inte gå. Har inte varit på Kalmars på urlänge nu och det känns lite synd. Egentligen är jag lite småsugen på att se både The Mary Onettes, Veto och Juvelen (vars "watch your step" jag haft i mp3-spelaren länge nu, den är så härlig), men samtidigt har jag inte lust att gå ut utan vill hellre sitta under en filt i soffan och vakna utvilad, obakis och helst fri från min tråkiga förkylning i morgon bitti.

Fick veta att söta hamstern Betty (Bertil) har avlidit. Hon som var så pigg när hon sprang runt runt på golvet i somras och ihärdigt försökte hoppa ned i chipsskålen.

 Rest In Peace Betty.

Ja ja. Nu ska jag snart värma en matlåda och sen läsa lite mer om KBT och depression innan jag cyklar iväg till Cecilia för minigruppmöte. Mycket gruppmöten hit och dit på denna kurs. Nästa vecka ska vi ha ett helklassdiskussionsseminarium, i sal 1022 (som för de som inte vet är en föreläsningssal). Det känns dömt att misslyckas. Men..snart är det över.

/Helga

The Magnetic Fields - Meaningless
en bra låt helt enkelt, och nej..allt är inte meninglöst, tycker jag iaf..nu har jag ju fått pengar! (materialist som man är..)


Kommentarer
Postat av: ia

nääää. betty boop! snyft!

2006-11-24 @ 13:07:14
Postat av: Jenny

Jag saknar min lilla gulle-gris! Betty var en hamster att lita på. Betty bet aldrig mig eller morrade åt mig. Det gör Doris. Doris är en opålitlig hamster. Har knappt vågat röra henne ännu. (Kanske därför hon inte blir tam. Men Betty var faktiskt tam från början så jag förväntar mig ju att Doris oxå ska va det. Men jag ska skärpa till mig o börja gulla med henne för hon e faktiskt himla gullig. Man skulle kunna tillbringa en hel dag med att pussa på den mjuka fina pälsen. (Den ser ut att vara mjuk iaf.)) Tack för den fina bilden på Betty Boopen. Nu blir hon jätte glad när hon ser att hon var väääldigt omtyckt! Kram!

2006-11-27 @ 14:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback